Skip to main content

Sporthalverlichting

Duurzame sporthalverlichting

In een sporthal is het de kwaliteit van het kunstlicht in een sportaccommodatie zeer belangrijk. De juiste verlichting draagt bij aan een veilige en comfortabele omgeving, waarin gebruikers optimaal kunnen presteren. LED als oplossing is niet alleen energie- efficient en duurzaam, maar biedt tal van andere voordelen. 

Door over te stappen op LED verlichting, maximaliseer je de levensduur omdat sporthalverlichting vaak moeilijk bereikbaar is. In combinatie met slimme sensoren, wordt de aanwezigheid van daglicht gemeten, waardoor de sportaccommodatie automatisch optimaal wordt verlicht.

sporthalverlichting_2
sporthalverlichting_1

Optimaliseer je verlichting met LED

Bij sporthallen is de juiste verlichting essentieel voor zowel veiligheid als prestaties. Het is belangrijk om rekening te houden met het type activiteiten dat in de hal plaatsvindt. Voor intensieve sporten is heldere, gelijkmatige verlichting nodig die voldoet aan de juiste lux- en UGR-waarden, om verblinding te minimaliseren en de zichtbaarheid te optimaliseren.

Voor sporthallen waar water of vocht een rol speelt, is het belangrijk om te letten op de IP-waarde van de verlichting, die aangeeft hoe goed de armaturen beschermd zijn tegen stof en water. Zorg er ook voor dat de verlichting voldoet aan de HACCP-normen als er voedsel of dranken worden verwerkt of verkocht.

Armaturen voor sporthallen

In sporthallen waarbij een grote kans aanwezig is dat er objecten tegen de verlichting aankomen is het van belang dat de sporthalverlichting een sterke slagvastheid. De RBLED MATRIX II armaturen hebben een slagvastheid van IK10 en een goede l/w verhouding. Dit zorgt ervoor dat de MATRIX een uitstekend sporthalverlichting armatuur is. Voor sporthallen waarbij alleen een goede lichtopbrengst voor moet komen is de RBLED FOUR PANEL een goede oplossing. Deze armaturen zijn uit te breiden met sensoren.

Previous slide
Next slide
sporthalverlichting_3

Sporthal laten verlichten

Verlichting is maatwerk. Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw fabriekMet onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2014 met succes. 

Bent u opzoek naar LED-verlichting voor uw fabriek? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Onze opdrachtgevers

CSU
CSU
Read More
"Dankzij een goede voorbereiding is de omgang naar LED verlichting prima verlopen. Het contact met LED Solutions Holland verliep erg prettig. Er werd goed meegedacht en we zijn zeer tevreden over het resultaat!"
Hemi Retail Solutions
Hemi Retail Solutions
Read More
"Wij hebben een professioneel advies gekregen met een passende aanbieding. De oplossing die ons aangeboden werd sloot aan op onze wensen. Daarnaast is ons energielabel verbeterd naar A+."
Hapert
Hapert
Read More
"Uitstekend werklicht geïnstalleerd zoals afgesproken. Al onze werknemers zijn zeer te spreken over het lichtresultaat en ervaren een prettige werkomgeving. Wij bevelen Led Solutions Holland zeker aan!"
Seacon Logistics
Seacon Logistics
Read More
"Ons magazijn is voorzien van led armaturen van Led Solutions Holland. Boven alle verwachting is het resultaat erg goed. Het complete project ging gestroomlijnd zonder zorgen. Dat maken wij niet vaak mee."
Arcelor Mittal
Arcelor Mittal
Read More
"Zeer tevreden met het resultaat. De buiten- en werkplaatsverlichting voldoet aan onze gestelde eisen. De professionele adviseurs hebben oog voor detail en bieden een uitstekende service."
Van Wijnen
Van Wijnen
Read More
"Als duurzaam bouwbedrijf is het van belang om onze eigen vestigingen ook energieneutraal te maken. Doormiddel van energiezuinige verlichting en slimme sensoren hebben zij een prachtig resultaat gecreëerd."
Previous
Next

Stel uw vragen en krijg advies over Sporthalverlichting

Heeft uw vragen of behoefte aan advies? Wij staan altijd voor u klaar. Laten we samen uw sporthal verduurzamen. Neem gerust contact met ons op.