Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met led

Visie MVO

Als speler in Led Verlichting hebben we duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Dit trekken we door onze gehele bedrijfsvoering. Wat goed is voor het milieu is immers goed voor de portemonnee. Door zo efficiënt mogelijk te werken met uitsluitend duurzame en te recyclen materialen dragen we met trots ons steentje bij aan een circulaire economie. Hierbij wordt zowel aan de korte als lange termijn gedacht. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met led begint bij de samenstelling van onze producten.

Samenstelling producten

RB.LED producten laten we via onze vaste fabrikanten uitsluitend met duurzame materialen vervaardigen. Denk hierbij aan grondstoffen die prima te recyclen zijn zoals hoofdzakelijk Polycarbonaat en aluminium. Bovendien zorgen deze grondstoffen voor een optimale warmteafvoer van on Led producten waardoor een optimale levensduur gewaarborgd blijf.

Optimale levensduur

Bij de ontwikkeling van RB.LED producten staat duurzaamheid centraal. Door te werken met grondstoffen die de warmte goed afvoeren en zeer hoogwaardige drivers hebben onze meeste producten een levensduur van 50:000 branduren. In diverse gevallen kan dit oplopen tot 100.000 branduren. Zo bieden we met een gerust hart 5 jaar full service garantie.

Wecycle!

We nemen het hergebruiken van materialen en grondstoffen zeer serieus. Mede doordat we veel recyclingbedrijven een tevreden klant mogen noemen is hier veel kennis en ervaring in huis. Tijdens de installatie voeren we de oude armaturen en lichtbronnen dagelijks af. Deze worden bij ons opgehaald door Wecycle of voeren we af bij een van onze partners. Niks wordt weggegooid bij ons. Zelfs na oplevering kunt u bij ons terecht voor duurzaam onderhoud. Onvoorziene defecten worden snel vervangen. Defecten producten gaan weer terug naar de fabrikant. Zo is het balletje altijd rond. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met led.

Wat betekend dat voor uw project?

De eerste stap naar het duurzaam uitvoeren van de opdracht is het inventariseren van de huidige verlichting en bekabeling. Als blijkt dat huidige middelen ingezet kunnen worden is dat meestal ons advies. Tijdens de installatie voeren we hetgeen dat niet hergebruikt wordt dagelijks af voor recycling. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het project zowel milieu als kostenbesparend uitgevoerd wordt. Na uitvoering geniet u 5 jaar van full service garantie. Dat wil zeggen dat onvoorziene defecten snel vervangen worden en dat de defecten producten terug gaan naar de fabrikant voor hergebruik. Voorafgaand zal het defect goed bekeken worden. Mocht het niet nodig zijn om het gehele armatuur te vernieuwen, maar bijvoorbeeld enkel de driver kiezen we voor de meest duurzame oplossing om onnodig transport te voorkomen.

Laat kosteloos en vrijblijvend berekenen hoe u kunt maatschappelijk verantwoord ondernemen met led.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%