Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Bedrijfspand led verlichting

U bevindt zich hier: Home / Bedrijfspand led verlichting

Bedrijfspand Led Verlichting

Afgelopen jaren is de ontwikkeling van led verlichting snel gegaan. Dat is goed nieuws voor iedereen die het bedrijfspand in zijn of haar beheer heeft. Led verlichting is afgelopen jaren nog een stuk energie zuiniger geworden, biedt een hogere lichtopbrengst en gaat nog langer mee. Waar voorheen TL verlichting het meest gekozen product was, is bedrijfspand led verlichting flink zijn opmars aan het maken.

Vandaag de dag biedt led verlichting naast een forse besparing een aanzienlijke werklicht verbetering. Daarnaast gaat led verlichting ten opzichte van conventionele verlichting ruim 5 keer langer mee. Er is echter een zeer breed aanbod bedrijfspand led verlichting met diverse producteigenschappen en specificaties. Besparen is natuurlijk altijd interessant, maar het juiste werklicht draagt bij aan het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers en is een punt waarin bedrijfspand led verlichting jaren positief aan bij kan dragen.

Kies de juiste Bedrijfspand Led verlichting

Voor de meeste conventionele verlichtingen zijn er prima led verlichting varianten binnen ons assortiment. Om u op weg te helpen het juiste product te kiezen voor uw bedrijfspand led verlichting treft u hieronder links naar productvergelijkpagina’s.

TL8 vs Led tube
TL5 vs Led tube
Led Downlight VS PL Downlight
Led Downlight VS PL Downlight
Systeemplafond Led paneel
Gasontlading vs led high bay
led TL buizen vergelijken

 

Naast deze producten is ons assortiment zo uitgebreid dat maatwerkoplossingen mogelijk zijn. Naast het bepalen van het juiste product led verlichting ter vervanging van uw conventionele is het kiezen van het juiste werklicht belangrijk. Dit draagt bewezen bij aan de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Hiervoor hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie