Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Brandveilig

U bevindt zich hier: Home / Brandveilig

Brandveilig

Brand in uw bedrijfspand, het is een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Zeker met conventionele verlichting wil het nog wel eens voorkomen, dat er door de ontstane hoeveelheid warmte een brand uitbreekt. Iets wat gelukkig makkelijk te voorkomen valt met de led verlichting van Led Solutions Holland. Doordat er veel minder warmte vrijkomt bij led verlichting is de kans op een brand nihil en wordt de brandveiligheid in uw bedrijfspand gewaarborgd. Ook de zwarte plekken op uw plafond, die ontstaan door warmte van conventionele verlichting, zijn voortaan verleden tijd met onze led verlichting.

Ingebouwde zekering

Omdat bij led verlichting elektrotechnische techniek wordt toegepast bij het opbrengen van licht, draagt het inzetten van led verlichting toe aan de brandveiligheid binnen uw bedrijf. Mocht er onvoorzien sprake zijn van kortsluiting of onjuist contact, zal de zekering in een led product ernstige problemen binnen uw bedrijf voorkomen. Dankzij de hoogwaardige ingebouwde zekeringen, zijn onze producten 100% brandveilig. Daarnaast voldoen onze producten aan de beste certificeringen.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie