Industrie Verlichting

Waar hard gewerkt wordt in een industriële omgeving is de productiviteit en het welzijn samen met de veiligheid van de medewerkers van groot belang. Een vertraging of hinder van de productie staat immers gelijk aan een forse derving van inkomsten. Industrie verlichting is daarom solide, gaat lang mee en geeft indien gewenst door slimme sensoren altijd het juiste licht op de juist tijd en plek.

Om de continuïteit van uw productieprocessen te waarborgen werken met zeer hoogwaardige industrie verlichting. Denk aan solide slagvaste armaturen voorzien van hoogwaardige certificaten en indien gewenst slimme sensoren.

Meest gebruikte producten industrie verlichting;

Deze producten zijn zeer geschikt als industrie verlichting door de lange levensduur, hoge lichtopbrengst, slimme sensoren en slagvaste behuizing.

Daarnaast biedt onze RB.LED verlichting nog veel meer voordeel. Namelijk kosten en CO2 reductie. Hieronder een overzicht van de bespaarmogelijkheden ten opzichte van de conventionele varianten.

conventioneelWattageVoorschakelapparaatLumenLevensduurSubsidie
tl t8 buis 150cm58 watt8 watt2600 lumen10.000 uurnee
gasontladingslamp400 watt50 watt32.000 lumen20.000 uurnee
RB.LED
Highline led tl buis 150cm22 wattnee3300 lumen100.000 uur55,50%
Led High Bay200 wattnee30.000 lumen100.000 uur55,50%

 

Bovendien is bij led industrie verlichting eenvoudig af te stellen waarop de focus van de verlichting op moet liggen. Dit maakt led verlichting nog energie efficiënter en zorgt voor een optimaal werklicht binnen uw productielocatie.

Waarom led industrie verlichting?

Gezien de lange levensduur van led verlichting is het van belang in het juiste product te investeren. U moet het er immers vele jaren mee doen dus het moet gewoon goed zijn. Dat wil niet perse zeggen dat het een onnodig hoge investering betreft.

Onze ervaren specialisten zijn volledig op de hoogte van industrie verlichting en helpen u graag het beste resultaat te halen uit uw investering. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw productielocatie.

Geinstalleerde Industrie Verlichting:

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%