Magazijn led verlichting

Welke led verlichting biedt voor uw magazijn de beste oplossing?

Er zijn diverse producten binnen ons RB.LED assortiment die zeer geschikt zijn als magazijn led verlichting. Welk product het beste toepasbaar is voor uw magazijn is afhankelijk van de hoogte van het magazijn en hoe het licht gespreid dient te worden. Voor magazijn led verlichting is voorafgaand gedegen advies inwinnen van belang. Door de lange levensduur is het immers een investering om jaren mee te doen.

De meest toegepaste producten binnen ons assortiment die ingezet worden als magazijn led verlichting zijn;

Waarom magazijn led verlichting?

Deze producten worden het meest toegepast als magazijn led verlichting omdat ze een hoge lumen output hebben en lange levensduur. Dit heeft als grote voordeel dat op iedere plafondhoogte de stellingen, labels en routes optimaal zichtbaar zijn. Dit draag bij aan de productiviteit en veiligheid van uw medewerkers.

Wij helpen u graag vrijblijvend met lichtadvies, leveringen en/of installaties op maat.

Daarnaast verbruiken deze producten 60 tot 70% minder energie ten opzichte van conventionele varianten en gaan 6 tot 10 keer langer mee. Hierdoor bespaart u op stroom, onderhoud, vervangen en hoogwerker kosten. Door de energie-efficiënte en lange levensduur reduceert u de CO2 uitstoot en het energieverbruik van uw bedrijf aanzienlijk. Vandaag kunt u een steuntje in uw rug van onze overheid verwachten in de vorm van de Energie-investeringsaftrek.

Onze ervaren adviseurs helpen u graag het meeste voordeel te behalen uit uw investering in magazijn led verlichting.

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%