Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Kantoor led verlichting

U bevindt zich hier: Home / Kantoor led verlichting

Kantoor led verlichting

Kies de juiste Kantoor led verlichting. In kantoorcomplexen of bedrijfsruimtes met kantoorvoorzieningen is de verlichting over het algemeen de hoogste kostenpost op het gebiedt van stroomverbruik. Vaak komen we in kantoorruimtes een systeemplafond tegen met 60 x 60cm tl armaturen of 30 x 120cm tl armaturen. Hier valt een hoop winst op te behalen wanneer deze worden vervangen door led systeemplafond panelen. Naast dat een tl buis meer stroom verbruikt voor de zelfde lichtopbrengst, heeft een tl buis armatuur een voorschakelapparaat nodig die ook nog eens stoom verbruikt.

Een led systeemplafondpaneel gaat een stuk efficiënter om met het stroomverbruik en heeft geen voorschakelapparaat nodig om te werken. Gemiddeld genomen scheelt dit uw organisatie tot 70% op het stroomverbruik van uw kantoor verlichting wanneer u over gaat op kantoor led verlichting.

Besparing kantoor led verlichting

Naast het realiseren van een optimaal werklicht voor uw medewerkers bespaart u fors op het energieverbruik en onderhoud aan uw tl verlichting. Om u te helpen het meeste voordeel te behalen op uw investering treft u hieronder de voordelen op een rij.

afmetingvoorschakelapparaatconventioneel TLtotaal TLled paneel Besparing
60 x 60 cmgem. 8 watt4 x 18 watt80 watt36 watt44 watt
120 x 30 cmgem. 8 watt2 x 36 watt80 watt36 watt44 watt
 

afmeting

 

conventioneel TL

 

led paneel

 

minder vervangen

60 x 60 cm10.000 uur50:000 uur5 maal
120 x 30 cm10.000 uur50:000 uur5 maal

 

Naast het kiezen van het juiste type verlichting binnen uw kantoor is het belangrijk voor de gezondheid en welzijn van uw medewerkers het juiste licht te kiezen. Hiervoor zijn normen bepaald die u helpen een optimale keuze te maken. Lees hier meer over kantoor verlichting.

Onze ervaren specialisten zijn volledig op de hoogte van kantoor led verlichting en helpen u graag het maximale uit uw investering te halen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek op uw locatie.

Hoe kies ik de juiste LED verlichting?

Regelmatig krijgen we te horen dat bedrijven zeer uiteenlopende offertes ontvangen. Wat bepaalt nu kwaliteit en prijsverschillen? Een investering in LED is er een waar u jaren mee vooruit moet, vandaar dat een goede oriëntatie belangrijk is. In dit document geven we graag wat handige tips waar u op dient te letten om een weloverwogen vergelijking en beslissing te maken. Vul uw gegevens in en u ontvangt ons document gratis.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie