Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Kantelbare lichtmast

U bevindt zich hier: Home / Kantelbare lichtmast

Kantelbare lichtmast

Op gevaarlijke hoogte in een lichtmast klimmen of een duren hoogwerker huren voor het vervangen van het armatuur moet makkelijker en efficiënter kunnen. Dit veroorzaakt onnodige kosten voor het onderhouden, vervangen en reinigen van uw led terreinverlichting. Het is aan te bevelen om iedere 2 jaar de terreinverlichting schoon te maken. Een schoon lichtarmatuur zorgt voor een optimale verlichting van uw led terreinverlichting.
Kantelbare lichtmasten bieden voor iedere vorm van terreinverlichting de ideale oplossing om kosten en moeite te besparen voor het onderhoud, vervangen en reinigen. In een kantelbare lichtmast is namelijk een eenvoudig te gebruiken kantelsysteem toegepast. Hierdoor kan slechts met twee volwassenen de mast van uw led terreinverlichting neergehaald worden. Na het vervangen of reinigen van het armatuur gaat uw led terreinverlichting weer net zo simpel omhoog.

Hoewel een kantelbare lichtmast gemiddeld genomen duurder is in aanschaf, verdient dit zichzelf door een besparing in tijd en geld geleidelijk aan terug. Mocht er behoefte zijn aan nog meer besparingsmogelijkheden van uw led terreinverlichting kunt u overwegen uw kantelbare lichtmast te voorzien van led floodlights. Door de vooral langere levensduur hoeft de kantelbare lichtmast minder vaak gekanteld te worden.

Led floodlights zijn wat prijziger in de aanschaf  maar stukken energiezuiniger waardoor de investering zichzelf in afzienbare tijd zal terugverdienen. Daarnaast biedt een kwalitatief goede led floodlight een verbetering van uw led terreinverlichting.

Neem voor vragen over onderhoudsvriendelijke en besparende led terreinverlichting gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag!

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie