Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Alphen aan den Rijn

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Alphen aan den Rijn

Led verlichting Alphen aan den Rijn

Waarom Led verlichting Alphen aan den Rijn ? Met ruim 110.000 inwoners en 4.500 bedrijven is Alphen aan de Rijn volop in beweging. De ligging van Alphen aan de Rijn tussen Utrecht en de Europoort aan de A12, A4, N11 en N207 maakt Alphen aan de Rijn voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Daarnaast is Alphen aan den Rijn een fijne woonplaats omringd door prachtig groen en natuur. Denk hierbij aan het Groende Hart, de Kromme Aar, de Rijnstreek en het Rietveld.

Bespaar tot 70% met led verlichting Alphen aan den Rijn

Bedrijven uit Alphen aan den Rijn spannen zich in om het milieu te behouden door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hierin speelt het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stroomverbruik centraal. Door het slim aan te pakken slaan de bedrijven uit Alphen aan den Rijn twee vliegen in een klap. Wat goed is voor het milieu pak vaak goed uit voor de bedrijfsuitgaven. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Bedrijven besparen door het toepassen van led verlichting al snel 70% aan stroomgebruik ten opzichte van conventionele verlichting zoals gasontladingslampen en TL verlichting. Combineer led verlichting met slimme sensoren om te voorkomen dat het licht onnodig brand en het voordeel loopt nog hoger op. Door de lange levensduur halen deze bedrijven een stukje gemak in huis. Minder vaak nieuwe verlichting aanschaffen en vervangen scheelt een hoop koste en gedoe. Het is natuurlijk voor ieder bedrijf interessant om ruim 20 jaar flink CO2 te reduceren en te besparen op de verlichting. De praktijk leert dat in de meeste gevallen bedrijven hun investering binnen slechts 2 jaar terug hebben verdient.

Gratis en vrijblijvend advies

Om het beste werklicht en hoogste rendement te behalen uit een investering in led verlichting helpt Led Solutions Holland de bedrijven uit Alphen aan den Rijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Door middel van een adviesgesprek op locatie worden de werklicht verbeteringen volgens de NEN normen voor de specifieke werkzaamheden in kaart gebracht. Daarnaast wordt er bekeken naar het huidige wattage van de verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Hieruit volgt een advies rapport waarin duidelijk wordt wat voor materiaal nodig is voor een overstap naar led. De werkzaamheden worden opgenomen en voor de volledigheid wordt de terugverdientijd op de offerte in kaart gebracht. Licht en subsidieadvies komt tevens aan bod. Zo weten deze slimme bedrijven precies wat ze kunnen verwachten bij een overstap naar led verlichting Alphen aan den Rijn. Als de cijfers en het gevoel goed zijn, voeren we het project uit met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige productenlabel RB.LED. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit, beste garantie tegen concurrerende kosten.

Waarom Led verlichting Alphen aan den Rijn ?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting Alphen aan den Rijn

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie