Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Baarn

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Baarn

Led verlichting Baarn

Waarom led verlichting Baarn? Met ruim 25.000 inwoners en 2.500 bedrijven is Baarn volop in beweging. Door de handige centrale ligging in de kern van Nederland is Baarn een fijne vestigingsplaats voor bedrijven. Daarnaast is Baarn omringd door natuur zoals het Baarnse Bos. Een mooi natuurgebied van 80 hectare tegenover paleis Soestdijk. Het Bos is aangelegd in de 18de eeuw en kent vele mooie wandelroutes.

Het spreekt dan ook voor zich dat bedrijven uit Baarn de nodige stappen zetten ter verduurzaming van hun bedrijf. Tal van slimme en innovatieve maatregelingen worden getroffen om CO2 uitstoot en energieverbruik te reduceren. Door het inzetten van led verlichting binnen en rondom het bedrijfspand besparen deze bedrijven tot 70% ten opzichte van hun huidige conventionele verlichting zoals TL. Wat goed is voor het milieu is zo ook zeer goed voor de portemonnee van deze Baarnse bedrijven.

Led Solutions Holland helpt bedrijven in Baarn het maximale rendement te behalen uit een investering in led verlichting Baarn. Door een locatiebezoek brengen we in kaart hoeveel CO2 uitstoot en energieverbruik gereduceerd kan worden op basis van de huidige verlichting. Daarnaast wordt er gekeken naar een optimaal werklicht voor de specifieke werkzaamheden van het bedrijf. Hieruit komt een helder advies en duidelijke prognose. Als het interessant blijkt voeren we de led installatie uit met onze eigen installateurs en hoogwaardige led verlichting producten. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit en blijven we concurrerend.

Waarom Led verlichting?

Middels een heldere werkwijze maken we een ideale match tussen ons assortiment RB LED en de specifieke wensen en behoeftes van uw bedrijf. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom voor led verlichting Baarn kunt u prima bij ons terecht. Neem de 1ste stap en plan vrijblijvend een afspraak in met onze lichtadviseur.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie