Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Den Haag

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Den Haag

Led verlichting Den Haag

Waarom led verlichting Den Haag? Met ruim 527.000 inwoners en 40.000 bedrijven is Den Haag volop in beweging. De strategische ligging nabij de haven van Rotterdam, de A4, A12, A13 en het spoor maakt Den Haag voor veel bedrijven een interessante plaats om zich te vestigen. Ondanks de drukke Randstedelijke ligging is Den Haag omringd door prachtige natuurgebieden zoals Het Westduinpark het Hyacintenbos Ockenburgh de Bosjes van Pex en Zandmotor DeltaDuin. Dit maakt Den Haag niet alleen een handige vestigingsplaats voor bedrijven, maar ook nog eens een hele fijne woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

We merken dan ook dat steeds meer bedrijven in Den Haag investeren in het milieu door hun bedrijfspand flink te verduurzamen. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stroomverbruik spelen hierin een centrale rol. Door de hoge lichtopbrengst en het lage vermogen speelt led verlichting een alsmaar groter deel in het verduurzamen van een bedrijfspand. Ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen reduceren bedrijven met led verlichting hun CO2 uitstoot en stroomverbruik tot 70%. Combineer led verlichting met slimme sensoren om te voorkomen dat de verlichting onnodig brand en het voordeel loopt nog hoger op. Naast de hoge lichtopbrengst en het lage vermogen gaat led verlichting bijzonder lang mee. Gemiddeld wel tot 5 keer langer. Dit scheelt een hoop in het aanschaffen, vervangen en onderhouden van de verlichting. Het spreekt voor zich dat een ieder bedrijf liever bezig is met hun werkzaamheden dan met het vervangen van de verlichting. Kortom realiseren bedrijven die investeren in led verlichting Den Haag voor vele jaren een flinke besparing en werklichtverbetering.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland helpt actief bedrijven in Den Haag het maximale voordeel en rendement te halen uit een investering in led verlichting. Door middel van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op locatie inventariseert de adviseurs wat er allemaal komt kijken bij een overstap naar led verlichting. In het bijzonder wordt er gekeken naar het huidige wattage, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast wordt per werkruimte gekeken naar de werkzaamheden die er plaatsvinden en wat voor lichtopbrengst daar volgens de NEN normen het beste bij past. Alle benodigde materialen en uit te voeren werkzaamheden worden inzichtelijk gemaakt. Op basis van deze gegevens stelt onze adviseur zijn advies en offerte met terugverdienmodel, Hierdoor weten de bedrijven die investeren in led verlichting Den Haag van te voren precies wat ze kunnen verwachten. Hoeveel CO2 ze gaan reduceren, wat de aan stoomkosten gaan besparen, hoe hoog de investering is en natuurlijk hoe snel die zichzelf weer terug heeft verdient. In de praktijk leren we dat de gemiddelde terugverdientijd binnen slechts 2 jaar is. Als de uitkomst van het advies en aanbod interessant is voeren we het werk exclusief met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten uit. Hierdoor staan we garant voor de hoogste kwaliteit en een snelle gestroomlijnde installatie tegen scherpe tarieven.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie