Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Hoek van Holland

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Hoek van Holland

Led verlichting Hoek van Holland

Waarom led verlichting Hoek van Holland? Met ruim 10.000 inwoners en 800 bedrijven is het gezellige Hoek van Holland continu in beweging. Door de mooie ligging aan het strand en handige ligging nabij de Europoort is Hoek van Holland voor bedrijven een fijne vestigingsplaats. Hoek van Holland is een wel bekende standplaats met tal van prachtige strand en duingebieden en het mooie Niewlandsepark. Dit maakt Hoek van Holland naast een mooie vestigingsplaats voor bedrijven tevens een fijne woonplaats.

Minder wattage meer licht

De economie trek weer aan en dat creëert veel kansen voor slimme bedrijven om te investeren in de toekomst. Duurzame investeringen in en rondom het bedrijfspand zijn goed voor het milieu en voor de portemonnee. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stroomgebruik gaan vaak hand in hand. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Door de hoge lichtopbrengst en verschillende producteigenschappen wordt met led verlichting het ideale werklicht gerealiseerd volgens de NEN advies normen. Dit verhoogt ook nog eens de productiviteit binnen een ieder bedrijf. De lange levensduur zorgt voor een mooie besparing in het vervangen en onderhouden van de verlichtingsinstallatie.

Maximaal rendement uit uw investering

Led Solutions Holland helpt de bedrijven het maximale voordeel te behalen uit hun investering in Led Verlichting Hoek van Holland. We onderscheiden ons door een prima prijs kwaliteitsverhouding en goed en deskundig advies. Op basis van de uitgevoerde werkzaamheden worden wat lux metingen gedaan om rekening houdend met de NEN adviesrichtlijnen het ideale werklicht in kaart te brengen. Op basis van het huidige wattagegebruik, de gemiddelde branduren en stroomkosten wordt een prognose van de besparing en ROI op de investering gemaakt. Al het benodigde werk en materiaal voor de overstap wordt in kaart gebracht. Hierdoor weten de bedrijven van te voren precies wat voor kosten de overstap met zich mee brengt en hoe snel de investering zichzelf terug zal verdienen. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen producten en mensen uit.

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie