Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Houten

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Houten

Led verlichting Houten

Waarom led verlichting Houten? Met ruim 50.000 inwoners en 3.300 bedrijven is Houten volop in beweging. De centrale ligging in Nederland aan de A12, A27 en rivier de Lek maakt Houten een interessante vestigingsplaats voor bedrijven. Houten is omringd door prachtige buiten en natuurgebieden zoals Nieuw Wulven, de Rietplas en het Elpad. Dit maakt Houten een hele fijne woonplaats.

Om zowel het milieu als bedrijfsonkosten te besparen zetten bedrijven in Houten mooie steppen ter verduurzaming van hun bedrijf. Hierbij slaan deze bedrijven 2 vliegen in 1 klap. Wat goed is voor het milieu is vaak goed voor de portemonnee. Het terugdringen van CO2 uitstoot en energieverbruik staat hierin centraal. Led verlichting sluit hier perfect op aan. Door led verlichting slim in en om het bedrijfspand toe te passen worden reducties tot 70% op CO2 uitstoot en stroomkosten gerealiseerd. Dit maakt het vervangen van prima functionerende conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen alles behalve zonde.

De bedrijven in Houten staan zeker niet alleen om in te schatten hoe een investering in led verlichting Houten het beste rendement en werklicht biedt. Led Solutions Holland helpt deze bedrijven door kosteloos en vrijblijvend op locatie te onderzoeken hoeveel ze kunnen besparen en wat er allemaal bij komt kijken. Hierbij wordt rekening gehouden met een optimaal werklicht voor de specifieke werkzaamheden van het bedrijf. Uit het onderzoek komt een rapport waaruit het bedrijf kan opmaken wat de kosten en de terugverdientijd is bij een investering in led verlichting. Als de cijfers interessant zijn ontzorgen we uw bedrijf met onze eigen mensen en producten volledig. Heeft u zelf handig personeel in dienst? We voorzien u dan alsnog gratis en vrijblijvend van goed advies en een heldere prognose op basis van de levering van onze RB.LED producten.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie