Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting IJsselstein

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting IJsselstein

Led verlichting IJsselstein

Waarom led verlichting IJsselstein? Met ruim 35.000 inwoners en 2.200 bedrijven is IJsselstein volop in beweging. Door de centrale ligging nabij Utrecht, de A2 en rivier de Lek maakt IJsselstein een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. IJsselstein is omringd door groen zoals het IJsselbos van ruim 19 hectare. Dit maakt IJsselstein een bijzonder fijne woonplaats.

De bedrijven in IJsselstein spannen zich in voor het milieu door hun bedrijf te verduurzamen. Het reduceren van CO2 uitstoot en stroomgebruik speelt enorm. Slimme bedrijven zijn er al lang achter dat wat goed voor het milieu is vaak hand in hand gaat met interessante besparingen op de bedrijfskosten. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Met led verlichting reduceren bedrijven tot 70% hun CO2 uitstoot en stroomkosten. Door het toepassen van slimme sensoren lopen deze cijfers zelfs nog hoger op.

Led Solutions Holland helpt de bedrijven uit IJsselstein het maximale voordeel te halen uit een investering in led verlichting door middel van gratis en vrijblijvend advies. Op locatie inventariseert de lichtspecialist wat er bespaart kan worden ten opzichte van de huidige conventionele lichtbronnen zoals TL en gasontlading lampen. Daarnaast wordt inzichtelijk gemaakt wat een optimaal werklicht is voor de specifieke werkzaamheden binnen het bedrijf. Hieruit komt een goed advies en heldere prognose van de terugverdientijd op een investering in led verlichting. Als de resultaten van het onderzoek interessant zijn voeren we het werk met onze eigen mensen en hoogwaardige RB.LED producten uit. Zodoende waarborgen we de beste kwaliteit en blijven concurrerend.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie