Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Krimpen aan den Ijssel

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Krimpen aan den Ijssel

Led verlichting Krimpen aan den IJssel

Waarom led verlichting Krimpen aan den IJssel ? Met ruim 30.000 inwoners en 1.500 bedrijven is Krimpen aan den IJssel een zeer actieve gemeente. De handige ligging nabij de Europoort, N12, A16, A20 en tal van waterwegen maakt Krimpen aan den IJssel een aantrekkelijke en strategische vestigingsplaats voor vele bedrijven. De ligging aan het water en prachtige natuurgebieden zoals de Heemtuin Krimpen, het Krimperhout en welbekende Weteringbos maken Krimpen aan de IJssel ook nog eens een hele fijne woonplaats.

Slimmen bedrijven zien het licht

Door de aantrekkende economie zien slimme bedrijven het licht door te investeren in de toekomst. Hierin speelt het verduurzamen van hun bedrijfshuisvesting een alsmaar grotere rol. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van energieverbruik slaat twee vliegen in 1 klap. Wat goed is voor het milieu is goed voor de bedrijfsuitgaven. Led verlichting Krimpen aan den IJssel sluit hier prima op aan. Door de lange levensduur, de hoge lichtopbrengst en het lage vermogen worden meerdere doelen bereikt. De productiviteit gaat omhoog door de ideale lichtopbrengst terwijl de stroom en onderhoudskosten fors omlaag gaan.

Een goed advies en offerte op maat

Led Solution Holland helpt bedrijven het maximalen te behalen uit hun investering in led verlichting Krimpen aan den IJssel. Door middel van een adviesgesprek op locatie wordt er gekeken naar de wensen en bespaar mogelijkheden. Op basis van het wattagegebruik, gemiddelde branduren en stroomkosten zal een prognose opgemaakt worden van de besparing en CO2 reductie. Al het benodigde werk en materiaal zal worden opgenomen. Er wordt gekeken naar de werkzaamheden en wat voor licht er volgens de NEN normeringen het beste bij aansluit. Hieruit komt een adviesrapport voort waaruit bedrijven precies kunnen opmaken wat ze gaan besparen, tegen wat voor investering en hoe snel ze de investering terug zien.  Voor de volledigheid wordt lichtadvies en E.I.A. advies meegenomen.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie