Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Leerdam

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Leerdam

Led verlichting Leerdam

Waarom led verlichting Leerdam? Met ruim 21.000 inwoners en 1.000 bedrijven is het bruisende Leerdam volop in beweging. Leerdam is goed te bereiken via de A15, E25 en N327. Dit maakt het een fijne vestigingsplaats voor veel bedrijven. Vele natuurgebieden en recreatiegebieden zoals  Diefdijk Leerdam, de Donkere Kade en tal van prachtige meren en polderlandschappen maakt Leerdam een hele fijne plaats om te wonen.

Ruimte om slim te investeren

Het gaat weer goed met de economie. Dit biedt veel bedrijven kansen om te investeren in hun toekomst. Het verduurzamen van hun bedrijfspand en terrein speelt hierin een grote rol. Er word veel geïnvesteerd in led verlichting omdat dit product diverse doelen realiseert voor bedrijven. Het verbeteren van hun werklicht en CO2 prestatieladder op een manier die zichzelf terugverdient. Door de lange levensduur van led verlichting word er bespaard op de onderhoudskosten. Door het grote aanbod led verlichting is het voor bedrijven vaak koffiedik kijken wat hun het meeste voordeel kan opleveren.

Haal het maximale uit uw investering !

Led Solutions Holland helpt bedrijven het maximale voordeel te halen uit een investering in led verlichting Leerdam. Tussen de vele soorten, maten en eigenschappen van led verlicht wordt gekeken naar de ideale match. Op basis van de huidige verlichting, gemiddelde branduren en stroomkosten stellen we een prognose op van de verwachtte terugverdientijd. Het benodigde werk en materiaal wordt opgenomen om de offerte op te baseren. Er wordt gekeken naar de werkzaamheden die worden uitgevoerd en wat volgens de NEN normen het idealen werklicht is. Wat voor rol de E.I.A. in het geheel speelt brengen we in kaart. Dit alles werken we uit tot een vrijblijvend adviesrapport met terugverdienmodel en maatwerk offerte.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie