Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Leiden

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Leiden

Led verlichting Leiden

Waarom led verlichting Leiden ? Met ruim 125.000 inwoners en 8.000 inwoners is Leiden de 4de grootste gemeente van Zuid-Holland. Er branden dan ook veel lampen waarop in totaal een forse reductie van stroomverbruik behaald kan worden. Dit past wel bij Leiden omdat het een prachtige groene stad is met natuurgebieden zoals het Polderpark Cronensteyn, t’ Vogelhoff en tal van prachtige meren. Een fijne plaats om te wonen en werken.

Bespaar milieu en bedrijfskosten

Door de aantrekkende economie investeren bedrijven in hun toekomst. Het verduurzamen van hun bedrijfspand en terrein speelt hierin een grote rol. Dit hebben deze bedrijven in Leiden slim bekeken. Zo verlagen ze hun CO2 voetafdruk en realiseren interessante besparingen. Led verlichting wordt door de hoge lichtopbrengst, lange levensduur en het lager wattage vaak ingezet. Afhankelijk van het wattage van de huidige verlichting, de branduren en stroomkosten realiseren deze bedrijven gemiddeld een R.O.I. van slechts 1 ½ jaar. Dit maakt een investering in led verlichting Leiden zeer lonend.

Eerlijk en deskundig advies

Led Solutions Holland helpt bedrijven het maximale voordeel te halen uit een investering in led verlichting Leiden. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie doorloopt een specialist het pand. Het huidige vermogen, de gemiddelde branduren en herbruikbare middelen worden in kaart gebracht. Er wordt bekeken wat voor werkzaamheden en materialen precies nodig zijn voor een overstap naar led verlichting. Op basis van de uit te voeren werkzaamheden wordt er een match gemaakt met het idealen werklicht comfort de NEN advies richtlijnen. Hieruit komt een vrijblijvend advies met ROI op de maatwerkofferte. We gaan graag voor u aan het werk maar onderzoeken eerst kosteloos en vrijblijvend wat het u oplevert.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie