Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Leidschendam-Voorburg

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Leidschendam-Voorburg

Led verlichting Leidschendam-Voorburg

Waarom led verlichting Leidschendam-Voorburg ? Met ruim 75.000 inwoners en 4.000 bedrijven is Leidschendam-Voorburg altijd volop in beweging. De centrale ligging aan de A12, A4 en E25 nabij Rotterdam en den Haag maakt Leidschendam-Voorburg voor veel bedrijven een fijne vestigingsplaats. Prachtige natuurgebieden zoals het  Vlietland, Leidschendammerhout, Vogelplas Starrevaart en Nieuwe Driemanspolder maken Leidschendam-Voorburg bovendien een hele fijne woonplaats.

Besparen op onderhoudskosten en stroomverbruik

Bedrijven in Leidschendam-Voorburg investeren alsmaar vaker in de toekomst van hun bedrijf door het pand te verduurzamen. Hierin biedt led verlichting veel interessante voordelen. Hoor de hoge lichtopbrengst tegen het lage wattage wordt het werklicht verbeterd op een manier die zich zelf snel terug verdient. Daarnaast gaat led verlichting stukken langer mee en zal het licht minder snel afnemen. Dit scheelt een hoop in het vervangen en onderhouden van de lichtinstallatie. Combineer led verlichting met slimme sensoren om te voorkomen dat de verlichting onnodig op 100% van zijn vermogen zal branden.

Vrijblijvend advies op uw locatie

Led Solutions Holland helpt bedrijven uit  Leidschendam-Voorburg het meeste voordeel te halen uit een investering in led verlichting. Door vrijblijvend advies op locatie brengt onze adviseur alles dat er bij komt kijken in kaart. Hij doorloopt het pand om al het benodigde werk en materiaal op te nemen. Daarnaast kijkt hij naar de werkzaamheden per ruimte en wat volgens de NEN het ideale werklicht is. Op basis van het huidige wattage, de gemiddelde branduren en stroomkosten maakt hij een prognose van de besparing. Hieruit volgt een rapport waaruit het bedrijf precies kan opmaken wat hij gaat besparen, hoeveel dat gaat kosten en wat de terugverdientijd is. Voor de volledigheid neemt onze adviseur hierin een stukje licht en energie-investeringsadvies mee. Kloppen de cijfers? Dan voeren we het werk met onze eigen producten en mensen uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie