Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Lopik

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Lopik

Led verlichting Lopik

Waarom led verlichting Lopik? Met ruim 15.000 inwoners en 600 bedrijven is Lopik volop in beweging. Lopik is handig centraal gelegen in Nederland nabij de A2 en N210. Dit maakt Lopik voor veel bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats. Daarnaast is Lopik omringd door het groen en prachtige natuurlandschappen zoals het Groene Hart. Hierdoor is Lopik een fijne plaats om te wonen en werken.

Het spreek dan ook voor zich dat de bedrijven uit Lopik flink investeren in het milieu door hun bedrijfspand slim te verduurzamen. Er worden tal van maatregelingen getroffen om de CO2 uitstoot en om het energieverbruik zo minimaal mogelijk te houden. Led verlichting sluit hier prima op aan. Door conventionele verlichting zoals TL en HQI gasontladingslampen te vervangen door led verlichting worden besparingen tot 70% gerealiseerd. Hierdoor neemt de CO2 uitstoot van het bedrijf fors af op een manier die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Led Solutions Holland draagt zijn steentje bij voor led verlichting Lopik door de bedrijven gratis en vrijblijvend te voorzien van goed advies en een heldere prognose van de terugverdientijd in een investering in led verlichting. Hierdoor weten de bedrijven precies hoeveel CO2 uitstoot gereduceerd zal worden en hoe snel een investering zichzelf terugverdient. Daarnaast brengen we in kaart welke werkzaamheden uitgevoerd worden voor een overstap naar led. Onderwerpen zoals lichtadvies en subsidieadvies komen uitgebreid aan bod. Als het in kaart gebrachte voordeel interessant is voeren we het werk met onze eigen vakmensen en top producten uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie