Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Maassluis

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Maassluis

Led verlichting Maassluis

Waarom led verlichting Maassluis? Met 33.000 inwoners en 1.500 bedrijven is Maassluis altijd in beweging. Vanaf 2017 wordt er flink geïnvesteerd is het natuur landschap zoals is afgesproken is het groenfonds Midden-Delftland. De handige ligging nabij de Europoort aan de A20 en aan diverse waterwegen maakt Maassluis voor veel bedrijven interessant. Kortom om een fijne plaats om te wonen en om te werken.

Goed voor milieu en bedrijfsuitgaven

Ook in Maassluis trekt de economie weer volop aan en dat creëert weer kansen. Bedrijven stellen voor vele jaren lage lasten zeker door hun pand en terrein te verduurzamen. Led verlichting sluit door de hoge lichtopbrengst, lage vermogen en lange levensduur naadloos aan op deze doelen. Naast een besparing op stroomverbruik en onderhoudskosten verbeterd led verlichting binnen bedrijven hun CO2 prestatieladder. Het is dan vanzelfsprekend dat investeringen in led verlichting worden gestimuleerd door EED audits en de Energie-investeringsaftrek.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland draagt zijn steentje bij door de bedrijven in Maassluis te voorzien van goed advies en een heldere prognose van de terugverdientijd. Tijdens een adviesgesprek wordt het vermogen, gemiddelde branduren en herbruikbare delen van de huidige installatie in kaart gebracht. Alle benodigde werkzaamheden en materialen voor een overstap naar led verlichting  worden geïnventariseerd. Dit alles werkt de adviseur uit tot een rapport waarin het bedrijf kan opmaken wat er bij komt kijken, hoeveel dat kost, wat ze gaan besparen en hoeveel CO2 ze reduceren. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met eigen mensen en producten volledig uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie