Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Montfoort

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Montfoort

Led verlichting Montfoort

Waarom led verlichting Montfoort? Met ruim 14.000 inwoners en 850 bedrijven is Montfoort volop in beweging. Door de centrale ligging nabij Utrecht aan de A12 en diverse waterwegen is Montfoort voor veel bedrijven een handige vestigingsplaats. Montfoort ligt midden in het groene hart en heeft het grootste oorspronkelijke landgoed van Nederland. Het mooie groene landschap maakt Montfoort een prachtige mooie woonplaats.

Bedrijven uit Montfoort investeren volop in de natuur door in en rondom hun bedrijfspand duurzame maatregelingen te treffen. Hierbij staat het reduceren van CO2 uitstoot en stroomverbruik centraal. Dus maatregels die naast goed voor het milieu ook zeer goed zijn voor de portemonnee. Door de hoge energie-efficiënte en de hoge lichtopbrengsten sluit led verlichting mooi aan op deze behoeften. Ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen verbruikt led tot 70% minder stroom. Dit betekend in de praktijk vaak een investering die zichzelf binnen 2 jaar terugverdient. Door de lange levensduur van led verlichting loopt het voordeel alleen maar verder op.

Led Solutions Holland beheerst alle facetten van het vak om de bedrijven uit Montfoort te helpen het maximale te halen uit hun investering in led verlichting. Dit doen we door de bedrijven geheel kosteloos en vrijblijvend te voorzien van goed advies, een heldere terugverdien prognose en een offerte op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met het wattage van de huidige verlichting, de branduren, de stroomkosten, de wensen qua werklicht en de subsidies. Zo weten de bedrijven van te voren alle cijfers en bijkomende werkzaamheden voor een overstap naar led verlichting Montfoort. Is de uitkomst interessant? Dan kunnen we de opdracht met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten van A tot Z uit handen nemen. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit en blijven we concurrerend.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie