Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Nieuwegein

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Nieuwegein

Led verlichting Nieuwegein

Waarom led verlichting Nieuwegein? Met ruim 62.000 inwoners en 4.300 bedrijven is Nieuwegein volop in beweging. Door de handige ligging in hartje Nederland nabij Utrecht en aan de A2, A12 en diverse waterwegen in Nieuwegein een fijne vestigingsplaats voor veel bedrijven. Nieuwegein is daarnaast een groene stad met prachtige natuurgebieden zoals Natuurkwartier Nieuwegein en Het IJsselbos. Dit maakt Nieuwegein een fijne stad om te werken en wonen.

Het is dan ook als vanzelfsprekend dat bedrijven in Nieuwegein flink investeren in het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hierbij is het reduceren van hun CO2 uitstoot en elektriciteitsgebruik een belangrijk punt. Door slim en efficiënt te investeren in het milieu weten de bedrijven uit Nieuwegein forse besparingen te realiseren. Led verlichting speelt hier een alsmaar grotere rol in. Door de conventionele verlichting zoals TL te vervangen door led verlichting worden reducties van CO2 uitstoot en stroomverbruik tot 70% gerealiseerd. Hieruit blijkt maar weer dat wat goed is voor het milieu ook zeer goed is voor de portemonnee. In de praktijk betekend het in de meeste gevallen een terugverdientijd van slechts 2 jaar op een investering in led verlichting Nieuwegein.

Led verlichting is er tegenwoordig in veel soorten en maten en met een groot prijs en kwaliteitsverschil. Led Solutions Holland helpt de bedrijven in Nieuwegein door een lichtje te schijnen op hun specifieke situatie en werklichtbehoeftes. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op locatie schat onze adviseur op basis van de huidige verlichting in wat er allemaal komt kijken bij een overstap naar led verlichting. Hierop baseert hij een adviesrapport waarin de besparing van CO2 uitstoot en stroomverbruik tegen het licht komt. Hij brengt alle nodige werkzaamheden en materialen in kaart en verwerkt dit tot een heldere offerte met terugverdienmodel. Daarnaast is onze adviseur volledig op de hoogte van alle normen die bij werklicht komen kijken en de bijkomende subsidies. Bij interesse voeren we de opdracht uit met onze eigen ervaren mensen en hoogwaardige RB.LED producten. Kortom voor led verlichting Nieuwegein helpen we u graag.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie