Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Renswoude

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Renswoude

Led verlichting Renswoude

Waarom led verlichting Renswoude? Met ruim 5.200 inwoners en 450 bedrijven is Renswoude volop in beweging. De centrale ligging in Nederland nabij Utrecht en de A1 en A12 maken Rensoude een handige vestigingsplaats voor veel bedrijven. Renswoude staat bekend om het historische Kasteelbos Renswoude aan de rand van de Gelderse Vallei. In dit prachtige bos zijn de bomen gemiddeld 150 jaar oud. Grote oude bomen zetten tot 10 maal meer CO2 om in zuurstof en dragen daardoor bij aan een prettig milieu.

Het spreekt dan ook voor zich dat de bedrijven in Renswoude volop investeren in het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Tal van slimme oplossingen worden toegepast waarin het reduceren van CO2 uitstoot en stroomverbruik centraal staan. Zodoende slaan deze bedrijven twee vliegen in een klap door forse besparingen te realiseren. Wat goed is voor het milieu pakt vaak goed uit voor de portemonnee. Led verlichting renswoude sluit hier naadloos op aan. Ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen is led verlichting tot 70% energie efficiënter. Het toepassen van led verlichting in combinatie met slimme sensoren laat dit voordeel alleen maar toenemen.

Led Solutions Holland beheerst alle facetten om de bedrijven uit Renswoude te helpen het maximale voordeel uit hun investering in led verlichting te halen. Door middel van gratis en vrijblijvend advies op locatie brengen we de besparing en CO2 uitstoot reductie in kaart. Dit baseert onze adviseur op het wattage van de huidige verlichting, de branduren en stroomkosten. Daarnaast neemt onze adviseur al het benodigde materiaal en de werkzaamheden op. Zo weten de bedrijven uit Renswoude van te voren waar zal aan toe zijn. Een helder advies, duidelijke prognose van de terugverdientijd, maatwerk offerte en lichtadvies verzorgen we graag. Als de uitkomst interessant is regelen we de volledige installatie met onze eigen ervaren mensen en hoogwaardige RB.LED producten.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie