Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Rijswijk

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Rijswijk

Led verlichting Rijswijk

Waarom led verlichting Rijswijk. Met ruim 48.000 inwoners en 4.500 bedrijven is Rijswijk een bruisende stad onder den Haag. De handige ligging aan de A4, A12 en A13 nabij den Haag en Rotterdam maakt Rijswijk voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Al het prachtige groen zoals het Rijswijkse Bos, het Elsenburgerbos en het Wilhelminapark maken Rijswijk bovendien een zeer fijne plaats om te wonen.

Investering in jarenlang voordeel

Slimme bedrijven in Rijswijk kiezen door de aantrekkende economie alsmaar vaker voor duurzame investeringen in hun toekomst. Hierin staat het reduceren van CO2 uitstoot, beperken van stroomgebruik en besparen op onderhoud centraal. Led verlichting geeft veel licht tegen een laag vermogen en gaat lang mee. Door de hoge lichtopbrengst genieten bedrijven die hierin investeren vele jaren van prettig werklicht. Dit op een manier die zichzelf snel terugverdient. Het spreek dan ook voor zich dat alsmaar veel bedrijven investeren in led verlichting Rijswijk

Door goed advies het meeste rendement

Led Solutions Holland helpt bedrijven in Rijswijk vrijblijvend het meeste voordeel te halen uit hun investering in led verlichting. Tijdens een adviesgesprek op locatie doorloopt onze adviseur het bedrijfspand om de huidige verlichting in kaart te brengen. Op basis van het wattage, de branduren en stroomkosten komt de besparing tegen het licht. De NEN normen voor ideaal werklicht zal worden geraadpleegd voor de specifieke werkzaamheden binnen uw ruimtes. Hieruit komt een rapport voort waardoor bedrijven van te voren precies weten wat ze gaan besparen. Alle werkzaamheden en materialen worden in kaart gebracht in de vorm van een offerte opmaat. Als de cijfers kloppen voeren we met onze eigen vakmensen en topproducten het werk uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie