Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Rotterdam

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Rotterdam

Led verlichting Rotterdam

Waarom led verlichting Rotterdam? Met ruim 640.000 inwoners en 45.000 bedrijven is Rotterdam volop in beweging. De handige ligging aan de Europoort, het Botlek, Maasvlakte en de A4, A121 A15, A16 en diverse waterwegen maken Rotterdam voor veel bedrijven een strategische vestigingsplaats. Door het prachtige groen zoals het mooie Kralingse Bos en het Park maakt Rotterdam bovendien een hele fijne woonplaats.

Jaren lang veel voordeel

Slimme bedrijven in Rotterdam investeren door de aantrekkende economie volop in de toekomst. MKB en de vele grootverbruikers in Rotterdam verduurzamen hun pand door tal van maatregelingen. Hierin staat CO2 reductie, beperken van energieverbruik en besparen op onderhoud centraal. Led verlichting realiseert al deze doelen en meer. Door de hoge lichtopbrengst en lange levensduur genieten bedrijven voor vele jaren van een optimaal werklicht. Er zal minder onderhoud aan de lichtinstallatie nodig zijn en minder vervangen hoeven te worden. Door het lage vermogen verdient een investering in led verlichting zichzelf snel terug.

Laat u vrijblijvend adviseren

Led Solutions Holland helpt bedrijven in Rotterdam het meeste voordeel te halen uit een investering in led verlichting. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie word de huidige verlichting per ruimte nagelopen. Er wordt gekeken of armaturen, bekabeling en schakelaars herbruikbaar zijn. Het ideale werklicht wordt per werkruimte volgens de NEN normen tegen het licht gehouden. Op basis van het huidige wattage, gemiddelde branduren en stroomkosten maakt de adviseur een prognose van de besparing. Al het benodigde werk en materiaal wordt inzichtelijk gemaakt in de vorm van een offerte op maat met terugverdienmodel, lichtadvies en E.I.A. advies. Hierdoor weten de bedrijven van te voren precies wat ze kunnen verwachten. Als de cijfers kloppen voeren we het werk uit met onze eigen mensen en top producten.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie