Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Scheveningen

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Scheveningen

Led Verlichting Scheveningen

Waarom led verlichting Scheveningen? Met ruim 17.000 inwoners en 2.000 bedrijven is Scheveningen de badplaats van Zuid-Holland en bruisende wijk van Den Haag. De ligging aan het water, de A4, A12, A13 en de haven en bekendheid als prachtige badplaats maakt Scheveningen voor veel bedrijven een fijne vestigingsplaats. Met name de visvangst, watersport en recreatie en horeca leven hier enorm. Door de prachtige groene omgevingen zoals Het Westduinpark het Hyacintenbos Ockenburgh de Bosjes van Pex en Zandmotor DeltaDuin maakt Scheveningen een hele fijne woonplaats.

Bedrijven in Scheveningen zien het licht

Bedrijven in Scheveningen worden in een snel tempo toekomst proof door te investeren in de duurzaamheid van hun pand. Hiermee ligt er een focus op het vereenvoudigen van het onderhoud en beperken van stroomverbruik en CO2 uitstoot. Led verlichting speelt hierin een grote rol, omdat het meerdere doelen tegelijk realiseert. Door de lange levensduur hoeft er minder onderhoud gepleegd te worden. De hoge lichtopbrengst verhoogt de productiviteit binnen het bedrijft. Zien wat je kan doen werkt stukken prettiger. Het lage vermogen van led verlichting zorgt er voor dat slimme bedrijven hun investering in no-time terugverdienen. Combineer een led installatie met licht en beweging sensoren voor een nog hoger gebruiksgemak en snellere terugverdientijd.

Laat u vrijblijvend adviseren

Led Solutions Holland draagt zijn steentje bij aan het verduurzamen van bedrijfspanden in Scheveningen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie in kaart gebracht wat allemaal nodig is voor een overstap naar led verlichting Scheveningen. Er wordt gekeken of materialen zoals bekabeling, armaturen en schakelaars herbruikbaar zijn. Al het nodige werk en materiaal wordt geoffreerd. Op basis van het huidige wattage, de branduren en stroomkosten wordt er een prognose opgemaakt van de besparingen en R.O.I Per werkruimte wordt bepaald wat volgens de NEN advies normen het beste werklicht is voor de uitgevoerde werkzaamheden. Dit wordt uitgewerkt tot een adviesrapport. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen mensen en producten uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie