Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Schiedam

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Schiedam

Led verlichting Schiedam

Waarom led verlichting Schiedam? Met ruim 77.000 inwoners en 2.000 bedrijven is Schiedam continu in beweging. De handige ligging nabij de grote havengebieden en de A4, A20, A13 en tal van waterwegen is Schiedam nauw verbonden met de rest van Nederland en de Wereld. Dit maakt Schiedam voor veel bedrijven een strategische vestigingsplaats. De prachtige parken, weilanden en recreatiegebieden maken Schiedam bovendien een hele fijne woonplaats.

Besparen op onderhoud en stroomkosten

Steeds meer bedrijven in Schiedam investeren door de aantrekkende economie in hun toekomst door het pand te verduurzamen. Hierin speelt het beperken van onderhoudskosten en energiegebruik een wezenlijke rol. Led verlichting verbeteren voor vele jaren het werklicht en verhoogt hierdoor de productiviteit binnen een bedrijf. We zien dan ook dat steeds meer bedrijven in Schiedam bewust voor led verlichting kiezen. Door de lange levensduur en het lage wattage verdienen deze slimme bedrijven hun investering in led verlichting snel terug. Vele jaren geen omkijken meer naar hun verlichting. Als kersje op de taart verbeteren deze bedrijven hun CO2 prestatieladder en dat sluit naadloos op de doelstellingen voor 2020 zoals bepaald in het verdrag van Parijs.

Goed advies voor maximaal voordeel

Led Solutions Holland helpt bedrijven in Schieman het maximale voordeel te halen bij hun investering in led verlichting. Wat jaren mee gaat moet immer gewoon goed zijn. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie loopt onze advies de huidige verlichting na. Op basis van het wattage, de branduren en stroomkosten stelt hij een bespaarrapport op.  Per werkruimte worden de NEN Normen voor werklicht die passen bij de werkzaamheden tegen het licht gehouden. Al het herbruikbare materiaal zoals bekabeling, schakelaars en armaturen wordt opgenomen en overlegt. Als hergebruiken een voorkeur geniet boven vernieuwen stelt de adviseur hierop zijn offerte samen. Zo weten de bedrijven van te voren wat er komt kijken bij een overstap naar led verlichting Schiedam.  Kloppen de cijfers? Dan voeren we het werk met onze eigen mensen en top producten uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie