Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Schoonhoven

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Schoonhoven

Led Verlichting Schoonhoven

Waarom led verlichting Schoonhoven? Met ruim 12.500 inwoners en 800 bedrijven is Schoonhoven continu in beweging. Deze zilverstad is handig gelegen aan de N207, N210, N2016 en de drukke waterweg de lek. Deze ligging maakt Schoonhoven voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Schoonhoven is van oudsher en vestigingsstad en bekend om de zilverindustrie en het werk van ambachtelijke goud- en zilversmeden. Dit laat nog steeds zijn sporen achter door prachtige oude gebouwen en maakt Schoonhoven een prachtige stad om te wonen.

Besparen op onderhoud en stroomkosten

Bedrijven in en rondom Schoonhoven investeren steeds vaker in de toekomst van hun bedrijf door hun pand te verduurzamen. Hierin staat beperken van onderhoud en stroomverbruik vaak centraal. Door het slim inzetten van led verlichting Schoonhoven verbeteren bedrijven hun werklicht voor vele jaren. Dat komt door de lange levensduur en lage uitval van diodes en lichtopbrengst. Het lage vermogen van led verlichting scheelt fors in het stroomverbruik en biedt een interessant terugverdienmodel. In het kader van de doelstellingen zoals bepaald in het verdrag van Parijs wordt een investering in led verlichting gestimuleerd middels de E.I.A.

Het meeste voordeel uit uw investering

Led Solutions Holland helpt de bedrijven het maximale voordeel te halen uit hun investering in led verlichting Schoonhoven. Tijdens een adviesgesprek op locatie wordt in kaart gebracht of materialen zoals armaturen, bekabeling en schakelaars herbruikbaar zijn. Het ideale werklicht wordt per werkruimte in kaart gebracht. Hiervoor kijkt de adviseur naar de specifieke werkzaamheden en bijpassende NEN normeringen in lux waardes. Al het benodigde materiaal en werk wordt geoffreerd. Op basis van het wattage van de huidige verlichting, de branduren en stroomkosten maakt onze adviseur een prognose van de besparing en terugverdienmodel op de offerte. Zo weten bedrijven precies van te voren wat ze gaan besparen, wat er allemaal voor nodig is en wat dat dan kost.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie