Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Sliedrecht

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Sliedrecht

Led verlichting Sliedrecht

Waarom led verlichting Sliedrecht? Met ruim 25.000 inwoners en 1.600 bedrijven is Sliedrecht een bruisende stad omringd door groen. Gelegen aan de A15 en de Beneden Merwede is Sliedrecht per weg en binnenvaart goed bereikbaar. Dit maakt Sliedrecht voor veel bedrijven interessant. Ondanks de dichtte bevolking en vele bedrijven is Sliedrecht omringd door groen zoals; Merwelanden, Biesbosch en mooie polderlandschappen. Dit maak Sliedrecht een mooie stad om te wonen en om te werken.

Verduurzamen van bedrijf, investeren in de toekomst

Bedrijven in Sliedrecht investeren in hun toekomst door het bedrijfspand te verduurzamen. Hierin speelt het beperken van onderhoudskosten en energieverbruik een belangrijke rol. Led verlichting verbeterd, door de hoge lichtopbrengst en lange levensduur, vele jaren het werklicht. Dit verhoogt de productiviteit binnen het bedrijf. Door het lage vermogen zien bedrijven de energiekosten van hun verlichtingsinstallatie tot 70% dalen. Hierdoor is tegenwoordig een terugverdientijd onder de 2 jaar vaker een regel dan uitzonderring. Kortom biedt led verlichting Sliedrecht een besparing op energie en onderhoudskosten op een manier die zichzelf snel terug verdient.

Goed advies voor het meeste voordeel

Led Solutions Holland draagt in Sliedrecht zijn steentje bij door bedrijven te voorzien van vrijblijvend advies voor een overstap naar led verlichting. Op basis van het huidige wattage en de gemiddelde branduren van de huidige verlichting en uw stroomkosten maakt de adviseur een prognose van de besparing. Al het benodigde materiaal en werk wordt in kaart gebracht en geoffreerd. Per werkruimte wordt er gekeken naar de werkzaamheden en het ideale werklicht comfort de NEN advies normen. Dit alles wordt overzichtelijk uitgewerkt tot een adviesrapport en offerte op maat. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen mensen en producten uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie