Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Soest

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Soest

Led verlichting Soest

Waarom led verlichting Soest? Met ruim 46.000 inwoners en 3.300 bedrijven is Soest volop in beweging. De centrale ligging in Nederland nabij Utrecht en aan de A1, A27, A28 en het spoor maakt Soest voor veel bedrijven een handige vestigingsplaats. Soest is omringd door prachtige groene gebieden zoals de Lange en Korte Duinen, het Burgemeestersbos, het Ezelsveld, landgoed de Paltz en niet te vergeten de Stompert. Dit maakt Soest een hele fijne plaats om te wonen.

Het behouden van al dat mooie groen speelt enorm bij de bedrijven in Soest. Er wordt dan ook flik geïnvesteerd in het milieu door bedrijfspanden te verduurzamen. Gelukkig voor deze slimme bedrijven gaat investeren in het milieu vaak hand in hand met het realiseren van forse besparingen op de energiefactuur. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stoomverbruik is goed voor het milieu en voor het besparen op vaste bedrijfslasten. Het spreekt dan ook vrij voor zich dat bedrijven alsmaar vaker het licht zien en investeren in led verlichting soest. Hierdoor worden reducties van CO2 uitstoot en elektra kosten tot 70% gehaald. Door led verlichting te combineren met slimme sensoren loopt dit voordeel alleen maar hoger op. Vaak zien deze bedrijven hun investering binnen 2 jaar terug.

Led Solutions Holland helpt de bedrijven uit Soest gratis en vrijblijvend het maximale voordeel uit hun investering in led verlichting te halen. Tijdens een adviesgesprek op locatie bekijkt onze adviseur de huidige verlichting en het wattage verbruik. Daarnaast wordt op basis van de gemiddelde branduren en stroomkosten en bespaar rapport met maatwerkofferte opgemaakt. Hierin wordt de CO2 uitstoot reductie meegenomen. Daarnaast worden alle benodigde materialen en te verrichte werkzaamheden opgenomen. Onze ervaren lichtadviseur is volledig op de hoogte van alle werklicht normeringen en subsidieregelingen. Zo weten de bedrijven van te voren precies wat ze kunnen verwachten bij een overstap naar led verlichting soest. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie