Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Stichtse Vecht

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Stichtse Vecht

Led verlichting Stichtse Vecht

Waarom led verlichting Stichtse Vecht? Met ruim 65.000 inwoners en 7.000 bedrijven is Stichtse Vecht volop in beweging. De ligging nabij Utrecht midden in Nederland aan de A2 en diverse binnenvaartroutes maakt Stichtse Vecht een handige vestigingsplaats voor veel bedrijven. Stichtse Vecht is omringd door prachtige natuurgebieden zoals De Nes en Oostelijke Vechtplassen. Dit is een Europees erkend Natura 2000-gebied vol bijzondere flora en fauna. Een moerasachtig thuis voor onder andere bijzondere vogels.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Bedrijven uit Stichtse Vecht investeren dan ook volop in het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stroomverbruik staat hierin centraal. Hierdoor wordt zowel het milieu als de bedrijfskosten aan stroom flink bespaard. Led verlichting krijgt hier een alsmaar grotere rol in. Door de hoge lichtopbrengst en energie-efficiënte genieten deze bedrijven van 70% minder stroomverbruik en een prettig werklicht voor vele jaren. Combineer led verlichting met slimme sensoren en het voordeel loopt nog hoger op. Tegenwoordig zien bedrijven die investeren in led verlichting Stichtse Vecht hun investering gemiddeld binnen 2 jaar terug. Door de levensduur van 15 tot 20 is led verlichting een zeer goede en interessante investering.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland draagt zijn steentje bij door geheel kosteloos in vrijblijvend de bedrijven uit Stichtse Vecht te voorzien van goed advies. Een ervaren licht adviseur inventariseert op locatie het wattage van de huidige verlichting. Er wordt een realistische inschatting gemaakt van de gemiddelde branduren en er wordt gekeken naar de stroomkosten. Hieruit komt een heldere prognose van de terugverdientijd op de investering in led verlichting voort. Voor de volledigheid worden alle benodigde materialen en te verrichte werkzaamheden opgenomen en verwerkt tot een offerte op maat. Hierdoor weten de bedrijven in Stichtse Vecht precies wat ze kunnen verwachten en hoe de cijfers er uit zien. Als het onderzoek interessant uitpakt ontzorgen we het bedrijf volledig met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten. Kortom kunt u prima bij ons terecht voor een overstap van A tot Z naar led verlichting Stichtse Vecht.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie