Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Utrechtse Heuvelrug

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Utrechtse Heuvelrug

Led verlichting Utrechtse Heuvelrug

Waarom led verlichting Utrechtse Heuvel? Met ruim 50.000 inwoners en 5.500 bedrijven is Utrechtse Heuvel volop in beweging. Deze gemeente bestaat uit de dorpskernen Doorn, Amertongen, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn. Het grootste deel van deze gemeente ligt in het gelijknamige nationale park Utechtse Heuvel. De centrale ligging in Nederland nabij Utrecht en de A12 en A28 maakt gemeente Utrechtse Heuvel een fijne vestigingsplaats voor veel bedrijven.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Deze bedrijven investeren volop in het milieu. Gezien de vestiging nabij zon prachtig bijzonder nationaal park spreekt dat haast voor zich. Er worden tal van slimme maatregelingen getroffen om CO2 uitstoot en stroomverbruik zo veel mogelijk te beperken. Gelukkig voor deze slimme bedrijven zijn investering in het milieu vaak zeer interessant voor de portemonnee. Led verlichting speelt hierin een steeds grotere rol. De lichtopbrengsten zijn vandaag de dag het zelfde of zelfs hoger dan conventionele verlichting zoals TL. Alsnog scheelt al snel 70% in het stroomverbruik en in de CO2 uitstoot. Combineer een led verlichting installatie met slimme sensoren om het voordeel nog hoger op te laten lopen. Bedrijven die investeren in led verlichting Utrechtse Heuvel zien hun investering in de meeste gevallen binnen 2 jaar terug. Door de lange levensduur van 15 tot 20 jaar betekend dit een hele fraaie besparing.

Gratis en vrijblijvend advies

Bedrijven uit de Utrechtse Heuvel kunnen prima terecht bij Led Solutions Holland voor goed advies en een offerte op maat. Geheel kosteloos en vrijblijvend inventariseert een ervaren specialist op locatie het wattage van de huidige verlichting, gemiddelde branduren en stroomkosten. Hierop baseert hij een heldere prognose van de terugverdientijd op de investering in led verlichting Utrechtse Heuvel. Daarnaast brengt hij de benodigde werkzaamheden en materialen op die bij de overstap naar led nodig zijn  Er worden metingen gedaan om het ideale werklicht voor de specifieke werkzaamheden in kaart te brengen. Dit alles wordt gratis en vrijblijvend uitgewerkt tot een adviesrapport en offerte op maat. Als de uitkomst interessant is nemen we graag het werk volledig uit handen met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit en blijven we concurrerend.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie