Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Valkenswaard

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Valkenswaard

Led verlichting Valkenswaard

Waarom led verlichting Valkenswaard ? Met ruim 31.000 inwoners en ruim 2.000 bedrijven verdeeld  over de dorpen Borkel en Schaft en Dommelen maakt Valkenswaard een zeer ondernemende gemeente. Door de  strategische ligging nabij de N69 en Belgische en Duitse grens maakt Valkenswaard voor veel bedrijven en ondernemers een ideale vestigingsplaats. Valkenswaard is omringd door groen zoals het prachtige natuurgebied De Plateaux. Een uniek stukje groen tussen Valkenswaard en België. Steeds meer bedrijven en ondernemers nemen stappen in het verduurzamen van hun bedrijf. Door het slim en efficiënt inzetten van led verlichting  reduceren ze hun CO2 uitstoot terwijl er fors bespaard wordt op energie en onderhoudskosten.

Steeds meer bedrijven uit regio Valkenswaard kiezen voor RB.LED verlichting. Hiermee verbeteren ze hun werklicht terwijl ze hun CO2 uitstoot en energie en onderhoudskosten reduceren. Led Solutions Holland is een totaal leverancier en installateur van led verlichting uit de regio en helpt u graag bij led verlichting Valkenswaard. Door  exclusief te werken met ons  eigen ontwikkelde productenlabel RB.LED en ervaren installateur waarborgen we de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Hierdoor heeft uw bedrijf de zekerheid jaren lang het maximale rendement te behalen uit uw duurzame investering.

Bij ieder type werkzaamheden is  er een andere behoefte aan werklicht. Bij fijne (machinale ) bewerking  is een ander licht nodig  dan in een vergaderzaal. Om iedere bedrijfstoepassing een optimaal werklicht te bieden hanteren we de NEN-EN 12464-1 als advies richtlijn en uw wensen als uitgangspunt. Hierdoor  geniet u vele jaren van een optimaal werklicht dat bewezen bijdraagt aan de welzijn en productiviteit van uw medewerkers.

Waarom Led verlichting?

Voor het in kaart brengen van de wensen en eisen op het gebiedt van verlichting binnen uw bedrijf doorlopen we 6 simpele stappen.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom voor Led verlichting Valkenswaard staat Led Solutions Holland graag voor uw organisatie klaar.
Plan vrijblijvend een advies gesprek in, met onze adviseur in Valkenswaard. We helpen u graag.

Geinstalleerde Led verlichting Valkenswaard:

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie