Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Veenendaal

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Veenendaal

Led verlichting Veenendaal

Waarom led verlichting Veenendaal? Met ruim 65.000 inwoners en 4.300 bedrijven is Veenendaal volop in beweging. De centrale ligging in Nederland nabij Utrecht en de Duitse grens aan de A12, A30 N416 en N233 maakt Veenendaal voor veel bedrijven een handige vestigingsplaats. Veenendaal is niet alleen voor bedrijven interessant, maar door de vele groen gebieden een hele fijne woonplaats. Denk hierbij aan prachtige natuurgebieden zoals De Gelderse Vallei, De Groene Grens, De Hel en de Blauwe Hel

Bespaar tot 70% met led verlichting

Bedrijven in Veenendaal investeren flink in het milieu door hun bedrijfspand zo duurzaam mogelijk te krijgen. Hierin speelt het terugdringen van CO2 uitstoot en beperken van stroomgebruik een belangrijke rol. Hiermee slaan deze slimme bedrijven twee vliegen in 1 klap. Wat goed is voor het milieu is goed voor de portemonnee blijkt maar weer. Led verlichting wordt hier almaar vaker voor ingezet als bedrijfspandverlichting. Hierdoor zien deze slimme bedrijven hun CO2 uitstoot en stroomverbruik tot 70% dalen ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen. Door de lange levensduur hoeft er tot 5 maal minder vaak nieuwe verlichting aangeschaft en vervangen te worden. Pas daarnaast nog slimme sensoren op en het voordeel loopt alleen maar verder op. In de praktijk zien bedrijven die investeren in led verlichting veenendaal hun investering binnen 2 jaar terug.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland helpt de bedrijven uit Veenendaal het maximale voordeel te halen uit hun investering in led verlichting. Gratis en vrijblijvend komt onze adviseur op locatie voor het in kaart brengen van de voordelen. Dit doet hij door het inventariseren van het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast kijkt onze adviseur naar de werkzaamheden die per ruimte uitgevoerd worden om zo het ideale werklicht in te schatten. Dit alles werkt hij uit tot een adviesrapport waarin alle materialen en werkzaamheden zijn opgenomen in een maatwerk offerte. Licht en subsidieadvies komen aan bod samen met de reductie van CO2 en stroomgebruik. Zo weten de bedrijven van te voren precies wat ze kunnen verwachten, hoeveel het gaat kosten en hoe snel ze de investering terug verdienen.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie