Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Vianen

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Vianen

Led verlichting Vianen

Waarom led verlichting Vianen? Met ruim 20.000 inwoners en 1.200 bedrijven is Vianen volop in beweging. Vianen ligt tussen de A2 en A27 en aan het Lek. Dit maakt Vianen samen met de centrale ligging in Nederland een interessante vestigingsplaats voor veel bedrijven. Vianen is ook prachtig omringd door groene gebieden die deel zijn van het Utrechtse landschap zoals Bos- en Zwanenkamp en de Waai. Dit maakt Vianen ook nog eens een hele fijne woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Steeds meer bedrijven in Vianen investeren in het behoud van het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. De focus ligt in de meeste gevallen op het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stoomverbruik. Deze milieubewuste investeringen verdienden zichzelf binnen afzienbare tijd dubbel en dwars terug. Led verlichting wordt veel toegepast om deze milieu bewuste en kosten besparende doelen te realiseren. Door de hoge lichtopbrengst,  het lage vermogen en de lange levensduur genieten deze slimme bedrijven vele jaren van optimaal werklicht dat zichzelf terugverdient. Als voorbeeld verbruikt een conventionele tl buis (t8) van 150cm 58watt. Het voorschakelapparaat telt daar nog eens 8 watt bij op. Zodoende is het verbruik per lichtbron 66 watt. Een led variant reduceert dit verbruik naar slechts 22 watt. Vermenigvuldig dit maal de branduren en stroomkosten en tel uit je winst.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland is actief in Vianen bedrijven aan het helpen het maximale uit hun investering in led verlichting Vianen te halen. Kosteloos en vrijblijvend komt onze adviseur langs op afspraak. Tijdens deze afspraak inventariseert hij het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast zal per werkruimte gekeken worden wat het ideale werklicht is voor de specifieke werkzaamheden. Op deze punten maakt onze lichtadviseur een rapport waaruit blijkt wat de bespaarmogelijkheden zijn en wat er allemaal komt kijken bij een overstap naar led verlichting. Alle bijkomende materialen en werkzaamheden worden verwerkt tot een offerte op maat met heldere prognose van de terugverdientijd. Voor de volledigheid zal er een stukje licht en subsidieadvies in worden meegenomen. Zo weten de bedrijven in Vianen van te voren precies wat ze kunnen verwachte. Als de cijfers kloppen nemen we het werk uit handen met onze eigen gecertificeerde installateurs en hoogwaardige top RB.LED producten.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie