Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Vlaardingen

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Vlaardingen

Led verlichting Vlaardingen

Waarom led verlichting Leidschendam-Voorburg ? Met ruim 75.000 inwoners en 4.000 bedrijven is Leidschendam-Voorburg altijd volop in beweging. De centrale ligging aan de A12, A4 en E25 nabij Rotterdam en den Haag maakt Leidschendam-Voorburg voor veel bedrijven een fijne vestigingsplaats. Prachtige natuurgebieden zoals het  Vlietland, Leidschendammerhout, Vogelplas Starrevaart en Nieuwe Driemanspolder maken Leidschendam-Voorburg bovendien een fijne woonplaats.

Besparen op onderhoudskosten en stroomverbruik

Bedrijven in Vlaardingen merken dat de economie aantrekt en investeren slim in het verduurzamen van hun bedrijfspand. Hierin speelt het beperken van onderhoudskosten en energieverbruik een alsmaar grotere rol. Led verlichting heeft een lange levensduur en hoge lichtopbrengst tegen een laag vermogen. Door het slim inzetten van led verlichting verbeteren bedrijven hun werklicht voor vele jaren op een manier die zichzelf snel terugverdient. Om bij natuurlijke lichtinval continuïteit van de hoeveelheid licht te realiseren bieden slimme sensoren de oplossing. Een lamp die niet op 100% hoeft te branden verdient zichzelf nog sneller terug.

Vrijblijvend advies op uw locatie

Led Solutions Holland adviseert bedrijven in Vlaardingen vrijblijvend over led verlichting voor in en rondom hun bedrijfspand. Tijdens een adviesgesprek op locatie inventariseert onze adviseur de huidige verlichting. Hij kijkt of de armaturen geschikt zijn om te hergebruiken. Op basis van het wattage, de gemiddelde branduren en stroomkosten maakt hij een prognose van de terugverdientijd. Al het materiaal en werk dat nodig is voor een overstap naar led verlichting maakt hij op tot een offerte op maat. Per werkruimte word er gekeken naar de werkzaamheden en wat volgens de NEN normen het bijpassende werklicht is. Zo weet het bedrijf precies wat hij gaat besparen, wat er allemaal bij komt kijken en hoeveel dat gaat kosten. Het werk voeren we met onze eigen mensen en producten uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie