Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Waddinxveen

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Waddinxveen

Led verlichting Waddinxveen

Waarom led verlichting Waddinxveen ? Met ruim 27.000 inwoners en 1.900 bedrijven is Waddinxveen volop in beweging. Waddinxveen is goed te bereiken via de A12, A20 en de N207. Deze handige ligging maakt Waddinxveen voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Als onderdeel van het Groene Hart is Waddinxveen omringd door prachtig natuur zoals het Gouwebos, ’t Weegje en een oude veenwinplas. Dit maakt Waddinxveen bovendien een hele mooie en fijne woonplaats.

Slimme bedrijven zien het licht

Bedrijven in Waddinxveen zien het licht en investeren in hun toekomst door het bedrijf te verduurzamen. Hierin staat het beperken van onderhoudskosten en stroomverbruik centraal. Led verlichting heeft een lange levensduur en hoge lichtopbrengst tegen een zeer laag vermogen. Hierdoor verbeteren slimme bedrijven hun werklicht voor vele jaren op een manier die zichzelf snel terugverdient. Combineer led verlichting met slimme sensoren om te voorkomen dat de verlichting onnodig op 100% brand binnen het bedrijf. Door licht en beweging sensoren zal er altijd het juiste licht op de juiste plaats branden, maar nooit onnodig stroom verbruiken.

Maximale voordeel, door goed advies

Led Solutions Holland adviseert bedrijven uit  Waddinxveen over hun investering in led verlichting voor in en rondom het pand. Tijdens een adviesgesprek op locatie bekijkt de adviseur de huidige verlichtingsinstallatie. Hierbij wordt in kaart gebracht of armaturen, bekabeling en schakelaar herbruikbaar zijn. Op basis van het wattageverbruik, de branduren en stroomkosten maat de adviseur een prognose van de besparing. Het materiaal en werk voor een overstap naar led verlichting wordt uitgesplitst gefactureerd. Zo weten bedrijven precies wat ze gaan besparen, hoe veel dat kost en wanneer ze de investering terugverdienen. Voor de volledigheid wordt licht en E.A.I. advies hierin uitgebreid meegenomen.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie