Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Wassenaar

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Wassenaar

Led verlichting Wassenaar

Waarom led verlichting Wassenaar? Met ruim 26.000 inwoners en 2.400 bedrijven is Wassenaar een Bruisende stad omringd door groen. Wassenaar is goed te bereiken via de A44 en N44 vanaf Leiden en den Haag. Dit maakt Wassenaar voor veel bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats. Vooral bekend van Duinrell heeft Wassenaar prachtige natuurgebieden zoals strand Wassenaarseslag, duinreservaat Meijendel-Kievietsduin en De Horsten. Dit maakt Wassenaar een hele fijne plaats om te wonen.

Slimme bedrijven investeren in verduurzaming

Bedrijven in Wassenaar zijn niet alleen betrokken bij het milieu, maar ook bij het besparen op hun bedrijfskosten. Hierin slaan ze met led verlichting twee vliegen in 1 klap. Wat goed voor het milieu is, dat is in het geval van led verlichting ook goed voor de portemonnee. Door de lange levensduur er minder kosten gemaakt aan vervangen en onderhoud van de verlichtingsinstallatie. De hoge lichtopbrengst tegen een zeer laag vermogen zorgt voor een interessant terugverdienmodel. In de NEN normen staan adviesrichtlijnen uitgesplitst voor het ideale werklicht bij verschillende werkzaamheden. Door goed advies genieten bedrijven jaren van het optimale werklicht.

Goed advies voor jarenlang veel voordeel

Led Solutions Holland helpt bedrijven het maximale voordeel te halen uit hun investering in led verlichting Wassenaar. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie bekijkt de adviseur per werkruimte de huidige verlichting. Als de armaturen, bekabeling en schakelaars herbruikbaar kan dit de hoogte van uw investering ten goede komen. Per werkruimte wordt gekeken naar de werkzaamheden en wat volgens de NEN normeringen het ideale werklicht is. Al het nodige werk en materiaal wordt in kaart gebracht. Op basis van het huidige wattage, gemiddelde branduren en de stoomkosten wordt een prognose van de R.O.I. opgemaakt. Zo weten de bedrijven precies wat ze gaan besparen, hoeveel dat kost en hoe snel ze de investering terug zien. Voor de volledigheid komt lichtadvies en energie-investeringen advies uitgebreid aan bod. We voeren het werk uit met onze eigen mensen en producten.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie