Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Wijk bij Duurstede

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Wijk bij Duurstede

Led verlichting Wijk bij Duurstede

Waarom led verlichting Wijk bij Duurstede? Met ruim 24.000 inwoners en 1.300 bedrijven is Wijk bij Duurstede volop in beweging. De centrale locatie in ons land nabij Utrecht aan de N320, N299 en tal van waterwegen maakt Wijk bij Duurstede een handige vestigingsplaats voor veel bedrijven. Wijk bij Duurstede maakt deel uit van het prachtige Utrechtse Landschap vol mooie natuurgebieden zoals het Vikinghof. Dit maak Wijk bij Duurstede een hele fijne woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Alsmaar meer bedrijven in Wijk bij Duurstede zien het licht en investeren in het milieu. Slimme bedrijven realiseren zo flinke reducties van CO2 uitstoot terwijl ze hun investering, door besparingen op stroomverbruik, snel terug zien. Door de hoge lichtopbrengst tegen een zeer laag wattage biedt led verlichting Wijk bij Duurstede deze bedrijven interessante mogelijkheden. Ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen verbruikt led verlichting tot 70% minder stroom. Er zal bovendien minder vaak nieuwe verlichting aangeschaft en vervangen hoeven te worden door de zeer lange levensduur van led verlichting. Dat is natuurlijk helemaal duurzaam te noemen.

Gratis en vrijblijvend advies

Om het maximale voordeel te halen uit led verlichting is het raadzaam een specialist onder de arm te nemen. Led Solutions Holland draag hier graag vrijblijvend een steentje aan bij. Door middel van een advies gesprek op locatie schat onze ervaren lichtadviseur de voordelen in. Hij inventariseert het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast wordt er per werkruimte gekeken naar de specifieke werkzaamheden en bijpassend werklicht. Hierop baseert de adviseur zijn rapport. Uit dit rapport kunnen de bedrijven direct opmaken hoeveel ze gaan besparen, wat voor materiaal en werkzaamheden hiervoor nodig zijn en wat dat dan kost. Er zal een prognose gemaakt worden van de terugverdientijd en een stukje licht en subsidieadvies in worden meegenomen. Als de cijfers voor het bedrijf kloppen nemen we het werk indien gewenst volledig uit handen. Met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige top RB.LED producten waarborgen we de hoogste kwaliteit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie