Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Woerden

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Woerden

Led verlichting Woerden

Waarom led verlichting Woerden? Met ruim 52.000 inwoners en 3.000 bedrijven is Woerden volop in beweging. Woerden ligt handig in het hartje van Nederland nabij Utrecht aan de A12, N212 en N419. Deze centrale ligging maakt Woerden voor veel bedrijven een strategische vestigingsplaats. Woeden is omringt door prachtig natuur van het Groene Hart en is daardoor een prachtig mooie woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

In de bedrijven van Woerden klopt ook zeker een groen hart. Dit uit zich door de vele investeringen die gedaan worden in het milieu. Het reduceren van CO2 uitstoot en het beperken van stoomgebruik leeft enorm. Hiermee behalen deze slimme bedrijven twee doelen in een klap. Wat goed is voor het milieu verdient zich door het besparen van stroomgebruik dubbel en dwars terug. Led verlichting speelt hier een alsmaar grotere rol in. Door het vervangen van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen reduceren deze bedrijven met led verlichting tot 70% hun CO2 uitstoot en stroomverbruik. Combineer led verlichting met slimme sensoren en dit voordeel loopt nog hoger op. Daarnaast gaat led verlichting woerden tot 5 keer langer mee. Hierdoor worden er minder kosten gemaakt aan het vervangen en onderhouden van de verlichting. In de praktijk verdient een investering in led verlichting zichzelf vaak binnen slechts 2 jaar terug.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland draag graag zijn steentje bij om de bedrijven uit Woerden te helpen het maximale voordeel te halen uit hun investering in led verlichting. Door middel van een adviesgesprek op locatie schat onze adviseur de voordelen in en wat er allemaal bij komt kijken om over te gaan op led verlichting. Hij inventariseert het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast neemt hij het te verrichte werk op en de benodigde materialen. Hieruit komt een advies rapport voort waaruit de reductie van CO2 uitstoot en besparing op het stroomverbruik blijkt. Vrijblijvend wordt er een offerte opgemaakt met heldere terugverdien prognose. Voor de volledigheid neemt onze adviseur in zijn rapport een stukje lichtadvies en subsidieadvies mee. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke werkzaamheden en bijbehorende NEN normen voor prettig werklicht. Zo weten de bedrijven uit Woerden precies wat ze kunnen verwachten en hoe de cijfers er uit zien. Bij interesse ontzorgen we het bedrijf volledig met onze eigen ervaren installateurs ben hoogwaardige top productenlabel RB.LED.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie