Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Woudenberg

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Woudenberg

Led verlichting Woudenberg

Waarom led verlichting Woudenberg? Met ruim 52.000 inwoners en 3.000 bedrijven is Woudenberg volop in beweging. Door de centrale ligging nabij Utrecht aan de A12, N204, N212 en waterwegen is Woerden voor veel bedrijven een strategisch interessante vestigingsplaats. Woudenberg ligt midden in het Groene Hart van Nederland vol prachtige natuurgebieden zoals de Groene jonker en de Kadelanden. Dit maakt Woudenberg een prachtige plaats om te wonen, werken en recreëren.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Het spreekt dan ook voor zich dat de bedrijven in Woudenberg zich inspannen voor het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hiermee slaan slimme bedrijven twee vliegen in één klap. Wat goed het milieu is pakt in veel gevallen zeer gunstig uit voor de bedrijfskosten. Het reduceren van Co2 uitstoot gaat vaak hand in hand met het beperken van stroomverbruik. Led verlichting speelt hierin een alsmaar grote rol. Door de hoge lichtopbrengst en stroom efficiëntie zien deze slimme bedrijven hun CO2 uitstoot en stroomverbruik met 70% afnemen ten opzichte van conventionele verlichting. Combineer led verlichting met slimme sensoren en het voordeel loopt nog hoger op. Bovendien gaat led verlichting tot 5 keer langer mee en dat scheelt enorm in het vervangen en onderhouden van de verlichting. In de praktijk ervaren we dat bedrijven die investeren in led verlichting binnen 2 jaar de kosten er uit hebben bespaard. Led verlichting van hoge kwaliteit gaat makkelijk 15 tot 20 jaar mee. Tel uit je winst.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland helpt de bedrijven uit Woudenberg gratis en vrijblijvend het maximale voordeel te behalen uit hun investering in led verlichting. Onze ervaren lichtdeskundige inventariseert op locatie het wattage van de huidige verlichting, de branduren en stroomkosten om hierop een prognose van de besparing en terugverdient tijd op te baseren. Hij neemt de uit te voeren werkzaamheden op en benodigde materialen voor een overstap naar led verlichting. Daarnaast kijkt de adviseur naar de specifieke werkzaamheden die per werkruimte worden uitgevoerd om de ideale lichtopbrengst rekeninghouden met de NEN in te schatten. Zodoende weten de bedrijven in Woudenberg van te voren precies wat ze kunnen verwachten en wat er allemaal bij komt kijken om over te gaan op led verlichting Woudenberg. Bij interesse nemen we het werk volledig uit handen met onze eigen ervaren gecertificeerde installateurs en hoogwaardige top productenlabel RB.LED. Hierdoor waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen een schappelijk prijskaartje.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie