Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Zeist

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Zeist

Led verlichting Zeist

Waarom led verlichting Zeist? Met ruim 63.000 inwoners en 4.300 bedrijven is Zeist volop in beweging. Zeist ligt in hartje Nederland naast Utrecht nabij de A12, A27 en A28 en is hierdoor voor veel bedrijven een handige en strategische vestigingsplaats. Daarnaast is Zeist omringd door prachtige groene natuurgebieden zoals de Kozakkenput, het Hertenkamp en het Zeisterbos. Dat natuur in Zeist leeft spreekt voor zich gezien Zeist de thuisbasis is van het Wereld Natuurfonds in Nederland.

Bespaar tot 70% met led verlichting

We merker dat het milieu enorm speelt in Zeist door de vele investeringen van bedrijven in het verduurzamen van hun bedrijfspand. Hierin staat het reduceren van CO2 uitstoot en het beperken van stroomgebruik centraal. Dat hebben deze slimme bedrijven goed bekeken omdat ze zo het milieu en de bedrijfskosten flink besparen. Door de kwaliteitsontwikkelingen van afgelopen jaren sluit led verlichting naadloos aan op deze doelstellingen. De lichtopbrengst van led verlichting is vandaag de dag stukken hoger dan die van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen. Het stroomverbruik is daarentegen stukken lager. Dit tot wel 70%. Combineer een led verlichting installatie met slimme sensoren om dit voordeel nog hoger op te laten lopen. Doordat led verlichting 5 keer langer meegaat scheelt het een hoop vervang en onderhoudskosten. De praktijk leert dat led verlichting makkelijk 15 tot 20 jaar mee kan gaan en dat bedrijven hun investering binnen 2 jaar terug zien.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland is actief in Zeist en helpt de bedrijven gratis en vrijblijvend het maximale voordeel uit hun investering in led verlichting te halen. Op locatie schat onze ervaren lichtspecialist het wattage van de huidige verlichting in, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Zo weet u precies wat u niet betaald voor de verlichting aan stroom en wat u gaat besparen. Daarnaast wordt er per werkruimte bekeken wat voor de specifieke werkzaamheden volgens de NEN optimaal werklicht is. Alle werkzaamheden en materialen die nodig zijn voor een overstap naar led worden in kaart gebracht en uitgewerkt tot een offerte op maat met heldere terugverdien prognose. Op deze manier weten de bedrijven uit Zeist van te voren precies wat ze kunnen verwachten, wat er allemaal bij komt kijken en hoeveel het kost. Als de cijfers interessant uitpakken gaan onze eigen ervaren gecertificeerde mensen met ons eigen hoogwaardige productenlabel RB.LED aan de slag. Door zowel het advies, de installatie en het materiaal onder eigen dak te houden waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen een nette prijs.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie