Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Led verlichting Zoetermeer

U bevindt zich hier: Home / Led verlichting Zoetermeer

Led verlichting Zoetermeer

Waarom led verlichting Zoetermeer? Met ruim 125.000 inwoners en 7.100 bedrijven is Zoetermeer de 4de grootste stad van Zuid-Holland. De centrale ligging in Zuid-Holland tussen den Haag en Gouda aan de A12 en N4 maakt Zoetermeer voor veel bedrijven een handige vestigingsplaats. Ondanks de dichte bevolking is Zoetermeer een groene stad omringd door prachtige gebieden zoals Balijbos, Noordelijke Plassengebied en de Meerpolder. Dit maakt Zoetermeer een prachtige woonplaats.

Slimme bedrijven investeren in verduurzaming

Bedrijven in Zoetermeer investeren in het milieu en de toekomst van hun bedrijf door het pand te verduurzamen. Hierin speelt het reduceren van CO2 uitstoot en stoomverbruik een rol, samen met het beperken van onderhoudskosten. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Door de hoge lichtopbrengst tegen het lage vermogen is de lichtopbrengst optimaal en verdient het zichzelf snel terug. De lange levensduur van led verlichting scheelt een hoop in het vervangen en onderhouden van de lichtinstallatie. Vooral bij een hoog plafond kan dit gemak over de levensduur van led verlichting aardig in de centen lopen.

Jarenlang geen omkijken meer naar de verlichting

Led Solutions Holland adviseert bedrijven uit Zoetermeer over het maximale voordeel dat led verlichting hun bedrijf kan bieden. Dit is maatwerk. Onze adviseur doorloopt per werkruimte het pand om de behoefte aan werklicht in kaart te brengen. Als de huidige armaturen, bekabeling en schakelaars herbruikbaar zijn scheelt dit flink in de investering. Op basis van het huidige wattage, gemiddelde branduren en stroomkosten maakt de adviseur een prognose van de R.O.I. Al het nodige werk en materiaal wordt geoffreerd. Zo weten bedrijven van te voren wat ze gaan besparen, hoeveel dat kost en wanneer ze de investering hebben terugverdient. Lichtadvies en investeringsaftrek advies komt hier uitgebreid in voor. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen mensen en producten uit.

Waarom Led verlichting?

Omdat ieder bedrijf en ieder type werkzaamheden een andere behoefte heeft aan werklicht helpen we uw organisatie in 6 simpele stappen het meeste rendement uit uw investering te behalen. Doorloop vrijblijvend deze stappen met ons en ontdek uw voordelen op maat in kaart gebracht.

Stappen led verlichting

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.
Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie