Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

U bevindt zich hier: Home / Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij hoog in het vaandel.  De verandering van het klimaat in de wereld is een veelbesproken onderwerp in de maatschappij. Daarnaast is de wetgeving voor ondernemers rond dit onderwerp steeds strenger geworden de afgelopen jaren, waarbij het besparen op de energiekosten op diverse manieren wordt gestimuleerd door de overheid. Door over te stappen op led verlichting van Led Solutions Holland draagt u bij aan een beter milieu en onderneemt u op een maatschappelijk verantwoorde manier. Led verlichting is veel zuiniger dan de traditionele verlichting. Daarnaast komt u in aanmerking voor een korting op de investering met de EIA (Energie Investeringsaftrek) regeling. Led verlichting is een duurzame investering die zichzelf terugverdient; hoe duurzaam is uw bedrijf? Laat ons u hierbij helpen. We maken graag vrijblijvend een besparingscalculatie.

Wecycle

Maatschappelijk verantwoord ondernemen passen we niet enkel toe in onze produceten, maar we passen dit toe in ieder project. Zo worden herbruikbare materialen zoals bestaande bekabeling en armaturen onderzocht of deze nog in een goede en herbruikbare staat verkeren. We voeren dagelijks de materialen af die niet bruikbaar zijn voor uw project voor recycling. Zo zit u niet met het afval opgescheept en krijgen uw oude conventionele lichtbronnen en armaturen een tweede leven. Wij werken samen met Wecycle, die graag van uw ‘afval’ een nieuw product maken.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie