Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Magazijn verlichting

U bevindt zich hier: Home / Magazijn verlichting

Magazijn verlichting

Magazijn verlichting kan in de meeste gevallen veel energie kosten. Niet enkel op het gebiedt van stroomverbruik, maar ook het onderhouden en vervangen ervan kan de nodige kosten met zich meebrengen. In veel gevallen gaan magazijnen behoorlijk de hoogte in. Om de paar jaar de hoogwerker in voor het vervangen is vandaag de dag gelukkig niet meer nodig.

Voor magazijn verlichting wordt steeds vaker en efficiënter led verlichting toegepast. Dit reduceert het energieverbruik en de CO2 uitstoot tot 70% en gaat gemiddeld 15 tot 20 jaar mee. Hierdoor wordt er zowel op stroomkosten, personeelskosten, aanschafkosten en eventuele hoogwerker kosten.

Daarnaast kan led verlichting als magazijn verlichting prima toegepast worden door de hoge lichtopbrengst en het eenvoudig richten en stellen van de lichtbron. Hierdoor zijn voor de medewerkers de stellages, labels en routes altijd goed zichtbaar. Naast een bijdrage aan de productiviteit is dat van belang voor de veiligheid binnen het magazijn.

Magazijn verlichting inzetten

Kortom als magazijn verlichting is led een prima oplossing die zichzelf in afzienbare tijd dubbel en dwars terug verdient. In het kader van CO2 reductie wordt bij een investering in magazijn verlichting led toepassen gestimuleerd door de energie-investeringsaftrek. Een mooi duwtje in de rug van onze overheid.

Bij het realiseren van een optimale magazijn verlichting helpen onze ervaren adviseurs u graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek op uw locatie.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie