Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

Natuurlijke lichtinval? Zet dimsensoren in.

U bevindt zich hier: Home / Natuurlijke lichtinval? Zet dimsensoren in.

Natuurlijke lichtinval? Zet dimsensoren in.

Lichtkoepels en lichtstraten

Veel bedrijven profiteren van natuurlijke lichtinval middels lichtkoepels, of lichtstraten in het dak. Dit biedt het voordeel dat de zon nog altijd gratis schijnt. Helaas is regen en bewolking veel voorkomend weer in ons mooie Nederland. Hierdoor is het werklicht vaker niet dan wel optimaal en branden er alsnog veel conventionele lichtbronnen

Na regen komt zonneschijn

Stel dat u ongeacht de weersomstandigheden uniform werklicht heeft binnen uw bedrijf tegen een zo laag mogelijk wattagegebruik? Led verlichting gecombineerd met slimme dimsensoren biedt ieder bedrijf met lichtkoepels en lichtstraten dit stukje gemak. Een simpel voorbeeld is dat de lamp vrijwel uit staat op een zonnige dag, maar aangaat op een bepaald percentage zodra er even een wolk voor de zon kruipt. Op bewolkte of regenachtige dagen branden ze op het juiste percentage voor een optimaal werklicht dat aansluit op de werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Gemak dient de mens

Zodoende verbruikt u nooit onnodig stroom, hoeven lampen niet aan en uit gezet te worden bij wisselende weersomstandigheden en geniet u altijd van het idealen werklicht. Hoogwaardige slimme sensoren zijn optioneel ingebouwd in onze RB.LED High Bay armaturen, maar kunnen ook worden geïmplementeerd in uw bestaande lichtlijnen. Het voordeel van RB.LED High Bay armaturen voorzien van dimsensoren is dat iedere lamp zich individueel aanpast om de juiste hoeveelheid licht op te wekken. Kortom een optimaal werklicht en gebruiksgemak tegen een minimaal stroomverbruik. Altijd het juiste licht op het juiste moment.

Nieuwsgierig naar de voordelen die led verlicht voorzien van slimme dimsensoren uw bedrijf kan bieden?

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak bij u op locatie.

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie