Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

NEN led verlichting assemblage

U bevindt zich hier: Home / NEN led verlichting assemblage

NEN led verlichting assemblage ( metaal fijn )

Voor het weergeven van fijne details is de juiste led verlichting van belang. Om een hoog contrast te kunnen waarnemen worden in veel gevallen lichtbronnen met een kleurtemperatuur van 5.000 tot 6.000 kelvin toegepast. Dit is fel licht dat een verfijnde weergeven eigenaardig is. Naast de juiste kleurtemperatuur is de juiste lichtnorm voor de productiviteit belangrijk. Als norm hiervoor is 500 lux bepaald. Dit is gemeten op werkhoogte / ooghoogte. Datwil zeggen dat de lux output van de lichtbron een stuk hoger dient te zijn afhankelijk van de hoogte van het plafond.

Led verlichting verhoogt productiviteit

Door led verlichting op de juiste manier toe te passen zien de medewerkers beter waar ze mee bezig zijn en dat verhoogt de productiviteit. Om de productiviteit te waarborgen is goed doormeten met een zogeheten lux meter aan te raden.

Kortom is er een mooie besparing en verbetering te behalen door het inzetten van led verlichting, maar komt er meer bij kijken dat het lukraak vervangen van de huidige verlichting. Om het beste resultaat voor uw werkruimtes te realiseren is goed advies door een specialist aan te prijzen. Led Solutions Holland heeft naast hoogwaardige led verlichting en ervaren installateur ook deskundige specialisten in huis. We helpen u graag aan een mooie besparing en verbetering van uw werklicht.

Led Solutions Holland heeft geen partnership met het NEN, maar hecht veel waarden aan hun deskundigheid en normeringen. Bezoek de website van NEN voor de meest uitgebreide informatie. https://www.nen.nl/NEN-Shop/Norm/NENEN-1246412011-nl.htm

Neem voor al uw vragen over NEN led verlichting assemblage metaal fijn gerust contact met ons op voor een adviesgesprek op locatie. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij NEN led verlichting assemblage metaal fijn.

NEN led verlichting assemblage

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie