Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

NEN led verlichting Expeditie verpakkingsruimte

U bevindt zich hier: Home / NEN led verlichting Expeditie verpakkingsruimte

NEN led verlichting Expeditie verpakkingsruimte

In een verpakkingsruimte is het vaak van belang goed te kunnen zien wat je aan het doen bent. Om dat te realiseren is er voor deze werkruimte een lux norm van 300 lux bepaald. Dit is gemeten vanaf de werkhoogte. Het meetpunt is dus afhankelijk van  de werkzaamheden. Is het staand of zittend werk bijvoorbeeld.

Afhankelijk van de plafond hoogte is de lux output van de lichtbron dus een stuk hoger om 300 lux om ooghoogte / werkhoogte te realiseren.

Na het inpakwerk kunnen uw producten door naar de Expeditieruimte.

De expeditieruimte is een gebied in het bedrijf waar beveiliging absoluut noodzakelijk is. Hier staan de te versturen goederen ingepakt te wachten op het transport. Wanneer het transport is uitbesteed komen er zelfs onbekende chauffeurs de waardevolle lading ophalen. Daarnaast bestaat de toegang altijd via een grote toegangsdeur, die lastiger is te beveiligen dan een smal wc-raampje.

Het is zaak dat de expeditieruimte overzichtelijk is, zodat de medewerkers onbevoegden en onbekenden tijdig signaleren. Goede led verlichting speelt  hier een belangrijke rol in. Om het overzicht te bewaren en de kwaliteit van camerabeelden te waarborgen adviseren we vaak minimaal 4000 tot 5000 kelvin als kleurtemperatuur aan te houden.

Led verlichting advies

Als richtlijn voor werklicht dat als duidelijk en prettig ervaren wordt is 300 lux bepaald. Dit is gemeten vanaf werkhoogte / ooghoogte. Dat wil zeggen dat de lumen output van de led verlichting een stuk hoger dient te zijn. De juist output is afhankelijk van de plafondhoogte.

Led Solutions Holland heeft geen partnership met het NEN, maar hecht veel waarden aan hun deskundigheid en normeringen. Bezoek de website van NEN voor de meest uitgebreide informatie. https://www.nen.nl/NEN-Shop/Norm/NENEN-1246412011-nl.htm

Neem voor al uw vragen over NEN led verlichting Expeditie verpakkingsruimte gerust contact op. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij een optimaal werklicht volgens NEN led verlichting Expeditie verpakkingsruimte.

NEN led verlichting Expeditie verpakkingsruimte

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie