Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

NEN led verlichting fabriekshal

U bevindt zich hier: Home / NEN led verlichting fabriekshal

NEN led verlichting fabriekshal

In het kader van veiligheid, gezondheid en productiviteit is goede led verlichting in de industrie van groot belang. Industrie is een breed begrip en kent qua werkzaamheden veel diversiteit. Om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren splitsen we het uit tot de drie meest algemene werkzaamheden.

Normaal werk300 lux
Fijn werk500 lux
Zeer fijn werk1000 lux

Dit zijn normen zoals  bepaald in de NEN-EN 12464 verlichtingspraktijknorm. Onze ervaren deskundige brengt naast de bespaarmogelijkheden van led verlichting ook vrijblijvend in kaart hoe een optimaal werklicht gerealiseerd kan worden.

Hierbij worden met de volgende zaken tekening gehouden.

Werkzaamheden led verlichting

Precisiewerk met detail heeft andere behoeftes qua led verlichting dan ruwe werkzaamheden.

Ruimte en functie hallen led verlichting

Gaat het bijvoorbeeld om opslag, productie of assemblage? Bij hoge opslagruimtes moet alles van de hoogte tot de laagste schap goed zichtbaar zijn. Productie en assemblage vraag veelal weer om betere detailweergaven.

Veiligheid led verlichting

Slechte verlichting in het magazijn kan veel ongelukken veroorzaken, om over de productiehallen nog maar te zwijgen. Heftruckchauffeurs moeten de schappen en medewerkers ten alle tijden goed zien. Daarnaast is in het kader van gezondheid en welzijn een goede lichtcyclus belangrijk. Het ochtendblauw wekt op en het avond geel werkt weer slaapwekkend.

HACCP led verlichting

Waar voeding en vers waren verwerkt, bereid of opgeslagen worden komt veelal de HACCP om de hoek kijken. Led verlichting voorkomt door  de kunststof behuizing breuken die in de voedingsproducten kunnen vallen. Onder andere hierdoor is led verlichting zeer geschikt voor industriële cleanrooms.

Kortom is het bepalen van de juiste led verlichting op de juiste plek voor de industrie deskundig werk. Als overal op gelet wordt en rekening mee wordt gehouden biedt led verlichting que energie en CO2 reductie een mooie uitkomst. Gezien de energie-efficiënte en lange levensduur verdient de moeite en investering zich dubbel en dwars terug.

Led Solutions Holland heeft geen partnership met het NEN, maar hecht veel waarden aan hun deskundigheid en normeringen. Bezoek de website van NEN voor de meest uitgebreide informatie. https://www.nen.nl/NEN-Shop/Norm/NENEN-1246412011-nl.htm

Neem voor al uw vragen over NEN led verlichting fabriekshal gerust contact op voor een advies gesprek op locatie. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij een optimaal werklicht volgens NEN led verlichting fabriekshal.

NEN led verlichting fabriekshal

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie