Bel nu (0)76 7370 170 of laat ons je terugbellen!

Uw telefoonnummer

NEN led verlichting laboratorium

U bevindt zich hier: Home / NEN led verlichting laboratorium

NEN led verlichting laboratorium

Of het nu om het testen van de kwaliteit van een productie batch gaat of het ontwikkelen van iets nieuws. Een goede led verlichting is in het laboratorium van een ieder industrieel bedrijf van belang om het resultaat en proces goed te kunnen waarnemen.

Om u hierin wegwijs te maken is meegenomen in de NEN-EN 12464-1 verlichtingsnorm bepaald wat voor lichtsterkte als het prettigste ervaren wordt. Op ooghoogte is hierin 500 lux als richtlijn bepaald. Gemiddeld genomen biedt deze lichtsterkte voor diverse laboratoriumwerkzaamheden het beste resultaat. Daarnaast is led verlichting van hoge kwaliteit aan te prijzen waar een goede kleurweergaven van belang is.

Kwaliteit led verlichting

De kwaliteit van led verlichting kan los van de lux / lumen output zeer divers zijn als het over kleurspectrum gaat. Een goede oriëntatie en test face is dan ook aan te bevelen.

Onze ervaren deskundigen helpen u graag bij het bepalen van het juiste led verlichting product op de juiste plaats en stellen hierin de werkzaamheden en bijbehorende behoeften centraal.

Led Solutions Holland heeft geen partnership met het NEN, maar hecht veel waarden aan hun deskundigheid en normeringen. Bezoek de website van NEN voor de meest uitgebreide informatie. https://www.nen.nl/NEN-Shop/Norm/NENEN-1246412011-nl.htm

Neem voor al uw vragen over NEN led verlichting laboratorium gerust contact op voor een adviesgesprek op locatie. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij een optimaal werklicht volgens NEN led verlichting laboratorium.

NEN led verlichting laboratorium

Energie besparing 0%
CO2 besparing 0%
Innovatief 0%
Kwaliteit 0%
Venster sluiten

Ontvang hier uw besparingsplan op maat

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw besparingsoverzicht.

X Venster sluiten

Bel nu (0)76 7370 170 of vul onderstaand formulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

X Venster sluiten

Ontvang de gratis technische informatie

Vul hieronder uw e-mailadres in en download direct de gratis technische informatie